“Σειρήνες” απ’ το Ισραήλ για Κουλούρη

 

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ, εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησης του Έλληνα επιθετικού από τον Ατρόμητο. Αυτή είναι και η δεύτερη “κρούση” της ομάδας για τον συγκεκριμένο παίκτη, μετά το καλοκαίρι του 2019, που είχε συζητηθεί ξανά η περίπτωσή του. 

Πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στο Ισραήλ και συγκεκριμένα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι ο Ευθύμης Κουλούρης. Ενώ η ομάδα προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν, εξετάζει τις περιπτώσεις που ενδιαφέρουν τον Βλάνταν Ίβιτς και την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής.

Ο Σέρβος τεχνικός, γνωρίζει πολύ καλά τον Έλληνα επιθετικό από την κοινή τους θητεία στον ΠΑΟΚ και επιθυμεί να τον εντάξει στο δυναμικό της ομάδας του, με τη Μακάμπι να προσφέρει το ποσό των 700.000 ευρώ.

Η ομάδα του Ισραήλ, είχε “χτυπήσει” ξανά την πόρτα για τον Ευθύμη Κουλούρη, το καλοκαίρι του 2019, όμως δεν είχαν προχωρήσει οι συζητήσεις, με τη Μακάμπι τότε να ενδιαφέρεται για τον δανεισμό του από τον ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας επιθετικός έχει αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ, Ανόρθωση, Ατρόμητο και Τουλούζ. Με την ομάδα του Περιστερίου, σε 53 συμμετοχές έχει πετύχει 29 τέρματα.

 

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ