Σιμεόνε για ποδόσφαιρο και… ερωτική επαφή

 

Μία εντελώς… διαφορετική συνέντευξη παραχώρησε ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, στο ραδιόφωνο του Cadena “COPE”, απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που ήταν στο στούντιο, μία εκ των οποίων αφορούσε και το σεξ.

Σε ένα σημείο της συνέντευξης, ο Χοσέμπα Λαρανιάγκα ανέφερε στον Ντιέγκο Σιμεόνε ότι με βάση μία μελέτη «οι Ισπανίδες έχουν κατά μέσο όρο 56 σεξουαλικές επαφές το χρόνο» και στη συνέχεια τον ρώτησε «είστε περισσότερο Ισπανός, παρά Αργεντινός, από αυτή την άποψη;».

«Πόσες φορές είπες; 56… 56 το χρόνο… Πόσες είναι το μήνα; Τέσσερις το μήνα; Όχι, δεν είναι τέσσερις το μήνα…» απάντησε ο “Τσόλο” και συνέχισε: «Με τέσσερις φορές το μήνα δεν μπορείς να παίζεις στην ομάδα μου», προκαλώντας τα γέλα μέσα στο στούντιο.

«15 το μήνα ίσως; Δεν πρόκειται να το πω… αλλά έχουμε καλό μέσο όρο», ξεκαθάρισε ο προπονητής των “ροχιμπλάνκος” μετά από επιμονή των δημοσιογράφων.

Αργότερα ρωτήθηκε πώς του συμπεριφέρεται ο κόσμος στη Μαδρίτη και τι του λένε οι οπαδοί της Ρεάλ όταν τον συναντούν στο δρόμο. Ο Αργεντινός απάντησε: «Αυτό που ο κόσμος μου επιστρέφει είναι ο σεβασμός, πολύς σεβασμός και το εκτιμώ διπλά.

Από έναν αντίπαλο, όπως είναι η Ρεάλ Μαδρίτης για την Ατλέτικο Μαδρίτης, ότι σε σέβονται, ότι σε εκτιμούν και ότι τα σχόλια είναι περισσότερο καλά, παρά κακά, από εσένα προς εσένα… Μιλούν πολύ καλά για τη δουλειά που κάνουμε και υπάρχει σεβασμός. Ξέρουν ότι αγωνιζόμαστε σωστά», εξήγησε ο Αργεντινός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Αν έχω φίλους από τη Ρεάλ Μαδρίτης; Έχω λίγους φίλους και δεν ξέρω αν είναι από τη Μαδρίτη, δεν είναι αυτό το θέμα», διευκρίνισε.//Λ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ