Πως θα αποκτήσει τον Φέλιξ η Τσέλσι;

 

Ο Ομπαμεγιάνγκ και ο Κουκουρέγια αποτελούν μέρος του σχεδίου των “μπλε” για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Πορτογάλου από την Ατλέτικο Μαδρίτης.
Η Τσέλσι σκοπεύει να συμπεριλάβει τους Ομπαμεγιάνγκ και Κουκουρέγια στη συμφωνία για την απόκτηση του Ζοάο Φέλιξ από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Πορτογάλος, έχει συμβόλαιο με τους “ροχιμπλάνκος” μέχρι το 2027, αλλά το μέλλον του παραμένει στον… αέρα. Ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι Τοντ Μπόελι, θέλει να κρατήσει τον παίκτη, ο οποίος είναι δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο 23χρονος επιθυμεί τη παραμονή του στην Αγγλία, αλλά η Ατλέτικο ζητά ένα ποσό της τάξης των 100 εκατομμυρίων ευρώ, που σημαίνει ότι οι “μπλε” ψάχνουν για εναλλακτικές.

Η ιδέα του συλλόγου, είναι να συμπεριλάβει παίκτες στη συμφωνία για να μειώσει το ποσό που ζητούν οι Ισπανοί για την αγορά Ζοάο.

Το καλοκαίρι, η Τσέλσι θα αναγκαστεί να βάλει πωλητήριο σε αρκετούς παίκτες, καθώς πρέπει να συγκεντρώσει χρήματα για να ισορροπήσει τα οικονομικά της, μετά τις δαπάνες στις δύο τελευταίες μεταγραφικές περιόδους.

Η άλλη επιλογή για την ομάδα της Premier League θα ήταν μια συμφωνία δανεισμού. Ακριβώς όπως τον Ιανουάριο, πιστεύουν ότι θα μπορούσαν να κάνουν μια πληρωμή μεταξύ 15 και 20 εκατομμυρίων ευρώ για να κρατήσουν τον Πορτογάλο για έναν ακόμη χρόνο. Αυτή, ωστόσο, δεν είναι η προτιμώμενη επιλογή για την Ατλέτικο.//


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ