Ατλέτικο Μαδρίτης: «Μηδενική ανοχή στον ρατσισμό»

 

Ο ισπανικός σύλλογος πήρε θέση ενάντια στα αποτροπιαστικά συνθήματα που ακούστηκαν από μερίδα οπαδών για τον Βινίσιους, στο ντέρμπι με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Με ανακοίνωσή της η Ατλέτικο Μαδρίτης τάχθηκε ενάντια στα ρατσιστικά μηνύματα που ακούστηκαν για τον Βινίσιους, στο ντέρμπι της Μαδρίτης κόντρα στην Ρεάλ.

Οι “ροχιμπλάνκος” εξέφρασαν την στήριξή τους προς τον Βραζιλιάνο επιθετικό, καταδικάζοντας την μερίδα των οπαδών που φώναξαν αυτά τα συνθήματα. Παράλληλα τόνισαν πως συνεργάζονται με την αστυνομία για να βρεθούν αυτά τα άτομα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αυτά τα συνθήματα προκαλούν τρομερή αποστροφή και αγανάκτηση. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν οπαδό να κρύβεται πίσω από τα χρώματα της ομάδας μας και να εκφέρει προσβολές ρατσιστικής και ξενοφοβικής φύσης. Στην Ατλέτικο δείχνουμε μηδενική ανοχή στον ρατσισμό».
«Η αφοσίωσή μας στην εξάλειψη αυτής της μάστιγας είναι ολική και δεν θα σταματήσουμε μέχρι να το πετύχουμε. Γι’ αυτό και έχουμε επικοινωνήσει ήδη με τις αρχές και προσφέρουμε την πλήρη συνεργασία μας στην έρευνα του συμβάντος που έλαβε χώρα έξω από το γήπεδο. Ζητάμε την αναγνώριση των ατόμων που συμμετείχαν σε αυτό ώστε να προχωρήσουμε στην άμεση αποβολή τους από τον σύλλογο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ