Ράσταβατς: «Επέστρεψα στην οικογένειά μου»

 

Ο Σέρβος τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αστέρα Τρίπολης, λίγη ώρα μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τους Αρκάδες. 

Επίσημη η επιστροφή του Μίλαν Ράσταβατς στον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας τους για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο έμπειρος τεχνικός, λίγο μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, τόνισε πως επέστρεψε στην οικογένειά του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός:

«Στα αλήθεια νιώθω σαν να επιστρέφω στην ποδοσφαιρική οικογένειά μου. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ για εμένα είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στην επαγγελματική μου διαδρομή και τρέφω ξεχωριστά συναισθήματα τόσο για την ομάδα όσο και για τους ανθρώπους της. Ευχαριστώ πολύ τους ιδιοκτήτες και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία που μου δίνουν. Έχουμε μπροστά μας μιας μεγάλη πρόκληση, να πετύχουμε και να φέρουμε τον ΑΣΤΕΡΑ και πάλι εκεί που αξίζει. Θέλω να πω στους φιλάθλους του ΑΣΤΕΡΑ πως χαίρομαι που είμαι και πάλι μαζί σας, ξέρω ότι θα βρίσκεστε στο πλευρό μας και να είστε σίγουροι ότι εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μας».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ