Ζορζίνιο: «Ο Αρτέτα ήταν αυτός που με έπεισε»

 

Ο 31χρονος διεθνής Ιταλός μέσος μίλησε για την απόφαση του να μετακομίσει από την Τσέλσι στην Άρσεναλ και τόνισε πως ο Ισπανός τεχνικός των “κανονιέρηδων” έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη μεταγραφή του.

Μεγάλη μεταγραφική επιτυχία για την Άρσεναλ, καθώς απέκτησε τον Ζορζίνιο από την Τσέλσι. Ο 31χρονος διεθνής Ιταλός μέσος είχε αποφασίσει να μην υπογράψει το νέο συμβόλαιο του, μολονότι ήταν από τις βασικές επιλογές του Γκρέιαμ Πότερ για την ενδεκάδα των “μπλε”.

Ο Ζορζίνιο, ο οποίος έμενε ελεύθερος το καλοκαίρι, ήθελε μια καλύτερη συμφωνία από την πρώην ομάδα του, ζητώντας τις ίδιες αποδοχές με τον αρχηγό, Σέζαρ Αθπιλικουέτα, ο οποίος πρόσφατα υπέγραψε νέο συμβόλαιο με εβδομαδιαίες αποδοχές ύψους 170 χιλιάδων ευρώ την εβδομάδα.

Ο μάνατζερ του, Ζοάο Σάντος, ήταν δυσαρεστημένος από την πρόταση των “μπλε” και οι “κανονιέρηδες” ήρθαν σε συμφωνία μαζί του. Ο ίδιος ο διεθνής άσος μίλησε για την επιλογή του και τόνισε χαρακτηριστικά: «Ο Αρτέτα ήταν αυτός που με έπεισε. Ξέρω πως με ήθελε από παλιά να δουλέψει μαζί μου και τώρα μας δίνεται η ευκαιρία».//

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ