«Στον αέρα» η ευρωπαϊκή συμμετοχή του Άρη

 

Η παρουσία των «κιτρινόμαυρων» στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας σεζόν τίθεται σε κίνδυνο και ο σύλλογος κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης αδειοδότησης.

Τη Δευτέρα (16/5) γνωστοποιήθηκαν από την ΕΠΟ οι δέκα ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος που έχουν άδεια συμμετοχής για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και απουσίαζε το όνομα του Άρη. Συγκεκριμένα, οπροϊστάμενος αδειοδότησης της ΕΠΟ, Βασίλης Σαράκης, κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης αδειοδότησης της ΠΑΕ Άρη και ενδέχεται να δημιουργηθούν νέα δεδομένα σχετικά με τη συμμετοχή του Άρη στο Κόνφερενς Λιγκ.

Η αρνητική εισήγηση για την αδειοδότηση των «κιτρινόμαυρων» αφορά μία ανεξόφλητη οφειλή που υπάρχει σε πρώην παίκτη της ομάδας. Μάλιστα, η εν λόγω εξέλιξη προήλθε και κατόπιν εξώδικου που απέστειλε η ΠΑΕ Βόλος στην ΕΠΟ, απειλώντας να φτάσει έως τις ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ για παράτυπη αδειοδότηση λόγω χρεών που δεν έχουν ρυθμιστεί. Το εξώδικο της θεσσαλικής ΠΑΕ  ανέφερε μεταξύ άλλων πως δημιουργούνται συνθήκες παράνομου ανταγωνισμού μεταξύ υγειών ΠΑΕ, τη στιγμή που άλλοι σύλλογοι χρωστάνε και λαμβάνουν αδειοδότηση με αθέμιτο τρόπο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ