Στην Αυστρία για το πρώτο στάδιο προετοιμασίας

 

Η αποστολή του Άρη “πέταξε” σήμερα για στο Σοχάου, όπου θα πραγματοποιηθεί η βασική προετοιμασία του μέχρι τις 8 Ιουλίου.

Ο Άρης βρίσκεται ήδη στην Αυστρία και το Σοχάου, όπου θα αρχίσει την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν με τον Χερμάν Μπούργος να επιλέγει τους παίκτες που θέλει κοντά του.

Η ανακοίνωση του Άρη:

Η αποστολή του ΑΡΗ, που θα πετάξει σήμερα το μεσημέρι (28/06) για την Αυστρία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Denis Cesar De Matos, Σιαμπάνης, Καρακασίδης, Mateo Garcia, Iturbe, Brabec, Fabiano Leismann, Mancini, Luis Palma, Doukoure, M’Bakata, Peersman, Hajrovic, Μαρμαρίδης, Ασλανίδης, Σγούρος, Παναγίδης, Χρυσόπουλος, Τανούλης, Χατζηιωάννου.

Η ομάδα μας θα παραμείνει στο Söchau μέχρι τις 8 Ιουλίου, ενώ στο διάστημα της παραμονής της θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια επί αυστριακού εδάφους με Hamburger SV (01/07, Söchau, 18:30 ώρα Ελλάδας), KAA Gent (04/07, Söchau, 16:00 ώρα Ελλάδας) και Αρη Λεμεσού (07/07, Jennersdorf, 18:30 ώρα Ελλάδας).

* Σήμερα, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας προπονήθηκαν το πρωί στο «Δασυγένειο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ