Στη Γερμανία για ιατρικούς λόγους ο Παλικούτσα

 

Στην Γερμανία βρίσκεται πλέον ο τεχνικός διευθυντής του Άρη, ο οποίος έλαβε ειδική άδεια για να ακολουθήσει μια σειρά από ιατρικές εξετάσεις, λόγω ενός προβλήματος υγείας.

Ο Ρόμπερ Παλικούτσα μετέβη στη Γερμανία καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας. Μάλιστα αυτό ήταν γνωστό στο κίτρινο στρατόπεδο, άλλα ο ίδιος επιθυμούσε να μείνει κοντά στην ομάδα τόσο για τα μεταγραφικά, όσα και για τα ματς κόντρα στην Αραράτ.

Στις δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της ομάδας τόνισε, πως θα παλέψει για να γυρίσει πιο δυνατός, ενώ ευχαρίστησε τη διοίκηση που τον έκανε μέλος της οικογένειας του Άρη. Πάντως, βρέθηκε και στη σημερινή προπόνηση της ομάδας, όπου τόνισε στους παίκτες ότι θα είναι μαζί τους νοερά από την Γερμανία.

Το δικό του μήνυμα στον Κροάτη έστειλε και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Θοδωρής Καρυπίδης, σημειώνοντας:«H υγεία είναι πάνω από όλα, πήγαινε στη Γερμανία να γίνεις καλά, αυτό προέχει».

Η δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης:

«Αγαπητή οικογένεια ΑΡΗ.

Από την πρώτη μέρα ένιωσα το πάθος που έχετε για αυτόν τον Σύλλογο. Αυτό το πάθος και η πίστη που έχετε αποτέλεσε την έμπνευσή μου. Έχετε εμπλουτίσει τη ζωή μου με την αγάπη που δείχνετε για αυτόν τον Σύλλογο.

Η ζωή, όμως, παίρνει μερικές φορές απροσδόκητη τροπή. Προσωπικά θέματα υγείας με αναγκάζουν να φύγω για λίγο από τη Θεσσαλονίκη. Αισθάνομαι μεγάλη απογοήτευση, αλλά σας υπόσχομαι ότι θα παλέψω για να επιστρέψω πιο δυνατός και να αφοσιωθώ ξανά στον ΑΡΗ.

Ο πρόεδρός μας και εγώ δημιουργήσαμε μια νέα ομάδα ως βάση για τα επόμενα χρόνια. Μια νέα ομάδα χρειάζεται πάντα χρόνο για να αναπτυχθεί.

Η απίστευτη υποστήριξή σας θα δώσει σε αυτή την ομάδα το πνεύμα του νικητή και την ταυτότητα που χρειάζεται, ώστε να δουλέψει περισσότερο και πιο σκληρά από ποτέ.

Πιστεύω ότι το ποδόσφαιρο είναι μαγεία. Και ο ΑΡΗΣ εκφράζει κάτι γνήσιο ποδοσφαιρικά.

Σας ευχαριστώ που με αφήσατε να γίνω μέλος της οικογένειας του ΑΡΗ.

ΜΟΝΟ ΑΡΗΣ!».//ΝΚ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ