Ο Άρης κάνει οικονομική υπέρβαση για τον Τολιόπουλο

Οι Θεσσαλονικείς είναι ξεκάθαρο πως θέλουν να κρατήσουν στην ομάδα τον Έλληνα γκαρντ, καθώς πάνω του θα χτιστεί η ομάδα της επόμενης σεζόν.

Μάλιστα ο Άρης ανέβασε την προσφορά, που είχε κάνει στον Βασίλη Τολιόπουλο, προτείνοντας του απολαβές μεγαλύτερες από τις 400.000 ευρώ για την επόμενη τριετία (2+1).

Ο Γιάννης Καστρίτης δεν θέλει να χάσει τον καλύτερο του παίκτη και η διοίκηση, προσπαθεί να κρατήσει τον 28ρονο γκαρντ, προτείνοντάς του το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ομάδα, αποδεικνύοντας εμπράκτως πόσο τον πιστεύει.

Η διοίκηση του συλλόγου δεν πρόκειται να μπει σε διαδικασία πλειστηριασμού, αφού δεν θέλει να ρισκάρει να βγει εκτός μπάτζετ έχοντας με πολύ κόπο καταφέρει να εξυγιάνει την ΚΑΕ από τα χρέη του παρελθόντος. Η υπόθεση εκτιμάται πως, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, θα κλείσει τις επόμενες 15 ημέρες.

Σε απολογία από την ΕΟΚ

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΟΚ κάλεσε σε απολογία την ΚΑΕ Άρης για την ανακοίνωση που εξέδωσε μετά την τελευταία αναμέτρηση με τον Προμηθέα για τα playoffs. Η απολογία έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη, λίγες ώρες πριν το παιχνίδι με το Περιστέρι bwin, που θα κρίνει και την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα (21:15).//ΔΜ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ