Μπράμπτες: «Ήταν τεράστιο λάθος, οφείλω μια συγγνώμη»

 

Ο Τσέχος ποδοσφαιριστής του Άρη σε πρόσφατες δηλώσεις του μέσο της χώρας του μίλησε για το περιστατικό για το οποίο βιντεοσκοπήθηκε μετά από νυχτερινή του έξοδο απολογούμενος για ότι ακολούθησε.

Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς σε πρόσφατη συνέντευξη του σε Τσέχικο μέσο, μίλησε για την νυχτερινή του έξοδο, όπου βιντεοσκοπήθηκε από θαμώνα να είναι υπό την επήρεια αλκοόλ. Στις δηλώσεις του αισθάνεται μετανιωμένος και ζητάει συγγνώμη από τον κύκλο του, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον προσωπικό.

Οι δηλώσεις του Γιάκουμπ Μπράμπετς:

Στις αρχικές του δηλώσεις για τη συγνώμη που οφείλει: “Οφείλω σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους, στους προπονητές και τους συμπαίκτες μου, στους φίλους και την οικογένειά μου μια ειλικρινή συγγνώμη για τη συμπεριφορά μου το Σάββατο. Ήταν τεράστιο λάθος. Το ξέρω και θα κατηγορώ τον εαυτό μου για πάντα, γιατί η Εθνική ομάδα σημαίνει πολλά για μένα και όσα έχω πετύχει στο ποδόσφαιρο”.

 

Για την πρόκριση της Εθνικής Τσεχίας: “Είμαι χαρούμενος που η ομάδα τα κατάφερε χθες και προκρίθηκε στο EURO. Από δικό μου λάθος στερήθηκα ένα καθοριστικό παιχνίδι. Όποιος με ξέρει, γνωρίζει ότι πραγματικά το μετανιώνω. Ταυτόχρονα, μπορώ να υποσχεθώ ότι δεν θα επιτρέψω ποτέ ξανά παρόμοιο λάθος. Πιστεύω ότι θα μπορέσω να αποδείξω τι σημαίνει για μένα το τσέχικο ποδόσφαιρο. Ζητώ συγγνώμη από όλους όσους απογοήτευσα με τις ενέργειές μου”.//ΓΡ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ