Μπούργος: «Σήμερα παίξαμε καλά και θα παίζουμε καλά και στο μέλλον»

Ο τεχνικός του Άρη εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του, σε δηλώσεις που παραχώρησε αμέσως μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού με 3-0.

Ο Χέρμαν Μπούργος προχώρησε σε δηλώσεις αμέσως μετά τη λήξη του ματς με τον Λεβαδειακό και αποκάλυψε ότι είναι ευτυχισμένος από το επιθετικό ποδόσφαιρο που απέδωσε η ομάδα του στο γήπεδο. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι χρειάζεται δουλειά για δημιουργήσεις ευκαιρίες και… κοστίζει.

Στη συνέχει ο τεχνικός των “κίτρινων” αναφέρθηκε στην πρόοδο της ομάδας με τον καιρό, τονίζοντας ότι βήμα-βήμα οι ποδοσφαιριστές θα γνωρίζονται ακόμα περισσότερο μεταξύ τους, ενώ για τη συνέχεια δήλωσε ότι «σήμερα παίξαμε καλά και θα παίζουμε καλά και στο μέλλον».

Δείτε όσα είπε στη Nova: «Είμαι ευτυχισμένος. Κοστίζει για να δημιουργήσεις φάσεις και γκολ. Χρειάζεται δουλειά. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο μονοπάτι γιατί βρισκόμαστε σε διαδικασία διαμόρφωσης της ομάδας μας».

Για την πρόοδο του Άρη δήλωσε: «Ναι με τον καιρό η ομάδα αποκτά συνοχή. Βήμα βήμα θα γνωρίζονται οι παίκτες μεταξύ του».

Για τη συνέχεια ανέφερε: «Σήμερα παίξαμε καλά και θα παίζουμε καλά και στο μέλλον».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ