Μπούργος: «Αισθάνθηκα μία ιδιαίτερη σχέση με την ομάδα από την πρώτη στιγμή»

Ο τεχνικός του Άρη κάνει τον απολογισμό της χρονιάς, που έκλεισε με θετικό πρόσημο για τους «Θεσσαλονικείς», με τον ίδιο να δίνει την υπόσχεση ότι η νέα σεζόν θα είναι καλύτερη για τους «κιτρινόμαυρους».

Ο Χερμάν Μπούργος ανέφερε επίσης ότι από την πρώτη στιγμή αισθάνθηκε ένα ιδιαίτερο δέσιμο με την ομάδα, τονίζοντας ότι είναι «σαν στο σπίτι» του, ευελπιστώντας πως η ομάδα του θα είναι καλύτερη του χρόνου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του ARIS FC TV:

«Είναι πολύ σημαντική αυτή η ιστορική ανατροπή, αλλά θεωρώ ότι πιο σημαντικό είναι η εμφάνιση της ομάδας, στα play offs.

Για το αν πίστευε ότι το 0-2 με την ΑΕΚ θα μπορούσε να γυρίσει:

«Ναι, γιατί πιστεύω στους ποδοσφαιριστές μου».

Για το αν νιώθει δικαιωμένος για την επίτευξη του στόχου:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένο και ναι νιώθω δικαιωμένος και το λέω για όλους τους φιλάθλους του Άρη, ότι έρχονται καλύτερες μέρες».

Για το «ταμείο» της σεζόν:

«Η ίδια η ομάδα, αυτά είναι τα θετικά στοιχεία. Από την πρώτη στιγμή αισθάνθηκα μια ιδιαίτερη σύνδεση με την ομάδα, και ήθελα να επιτευχθεί ο στόχος και να γίνουμε μια ομάδα

Για το τι σημαίνει ο Άρης για τον ίδιο:

«Είναι το σπίτι μου».

Για την ερχόμενη σεζόν που θα είναι πλέον ο «δικός» του Άρης:

«Είναι μια αίσθηση που έχω, δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένα. Ακόμα δεν έχουμε συναντηθεί με τον πρόεδρο για να πούμε τι ακριβώς θα γίνει, αλλά έχω μια αίσθηση ότι θα είναι μια πολύ καλή σεζόν».

Για το αν έχει να πει κάτι στους παίκτες του:

«Θέλω να τους ευχαριστήσω για τη δουλειά που έχουν κάνει, ήταν πιστοί στις κατευθύνσεις και τις οδηγίες που τους έδωσα».

Για τη χειρότερη στιγμή του στην ομάδα:

«Δεν έχω ζήσει κακή στιγμή, όλες οι στιγμές είναι καλές γιατί μέσα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα δημιουργήσαμε ένα καλό σύνολο».

Για το αν θα μπορούσε να χαρακτηρίσει έναν παίκτη ως mvp:

«Ο καλύτερος παίκτης της ομάδας, είναι η ομάδα η ίδια».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ