Με Μπράμπετς και Εμπακατά η προπόνηση

 

Με δύο θετικά νέα συνεχίστηκαν οι προπονήσεις του Άρη, καθώς οι “αδειούχοι”  επέστρεψαν και συμμετείχαν στην προπόνηση, ακολουθώντας πρόγραμμα επανένταξης.

Ο Άλαν Πάρντιου, είχε ευχάριστα νέα, καθώς είδε τους Μπράμπετς και Εμπακατά, να συμμετέχουν στο πρόγραμμα της Δευτέρας (28/11) κανονικά, ακολουθώντας πρόγραμμα επανένταξης. Οι ποδοσφαιριστές του Άρη, επέστρεψαν από την άδεια που είχαν πάρει και η προπόνηση περιλάμβανε παιχνίδια κατοχής της μπάλας, αλλά και ασκήσεις τακτικής. Η επόμενη προπόνηση των “κίτρινων”, είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης (29/11) στο “Κλεάνθης Βικελίδης“.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΠΑΕ Άρης:

«Με τους Γιακούμπ Μπράμπετς και Σαλέμ Εμπακατά (αμφότεροι επέστρεψαν από την άδεια που τους είχε δοθεί) να συμμετέχουν στο πρόγραμμα (ακολούθησαν πρόγραμμα επανένταξης) ολοκληρώθηκε η μεσημεριανή προπόνηση της ομάδας μας στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, η οποία περιλάμβανε παιχνίδια κατοχής μπάλας και τακτική. Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ θα προπονηθούν το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης».//

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ