Κόκε: «Δεν είμαι ο Εσκομπάρ, η φυλακή είναι ανοιχτή για ανθρώπους που κάνουν ηλίθια πράγματα»

 

Ο άλλοτε επιθετικός του Άρη μίλησε για την εμπειρία του στη φυλακή που εισήλθε, καθώς ήταν αρχηγός σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

Ο Σέρχιο Κόκε έχει γράψει την δική του ιστορία με τον Άρη και παραχώρησε δηλώσεις στο Canal + για τα όσα συνέβησαν στη ζωή του μετά την απόφαση να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα, ο άλλοτε “κίτρινος” έγινε αρχηγός σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών, με στόχο την αποστολή μαριχουάνας σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, κάτι φυσικά που τον οδήγησε στην εξαετή φυλάκισή του.

Αναλυτικά όσα… ομολόγησε ο Σέρχιο Κόκε:

«Όντας ποδοσφαιριστής, είσαι τυχερός που κερδίζεις πολλά χρήματα. Κέρδιζα ίσως ένα εκατομμύριο ευρώ το χρόνο. Στην άλλη δουλειά, κερδίζεις σε δύο μήνες ό,τι μπορείς να κερδίσεις σε έναν χρόνο στο ποδόσφαιρο. Αλλά ρισκάροντας τη ζωή σου».

«Έχω επαφές παντού, δεν είναι κάτι που επέλεξα, είναι κάτι που βρήκα στη ζωή μου. Δεν είμαι ο Πάμπλο Εσκομπάρ! Όταν ακούς “διεθνής διακινητής” σου λες “Τι στο διάολο έκανε;” Στη Γαλλία μπορείς να σκοτωθείς πολύ γρήγορα γι’ αυτό, εδώ μπορείς να σκοτωθείς κι εσύ, αλλά δεν φοβάμαι».

«Δεν ξέρω για πόσο καιρό, αλλά έχω μια ποινή μέχρι το 2027. Η φυλακή είναι ανοιχτή για ανθρώπους που κάνουν ηλίθια πράγματα. Υπήρχαν πολλοί Γάλλοι, ακόμη και Μαρσεγιέζοι. Είδα πολλές φανέλες της ΟΜ στη φυλακή. Αν μπορούσα θα άλλαζα (τις επιλογές του μετά την καριέρα), αλλά τα πράγματα έγιναν έτσι».//Γ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ