Γονείς Άλκη: «Είναι μια ηθική δικαίωση για την οικογένειά μας, αλλά το παιδί μας δε γυρίζει πίσω» (video)

 

Οι γονείς του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού, μίλησαν αμέσως μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τους κατηγορούμενους, ευχαριστώντας την Ελληνική δικαιοσύνη.

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου οι γονείς του Άλκη Καμπανού σε δηλώσεις τους στους εκπροσώπους του τύπου ευχαρίστησαν την ελληνική δικαιοσύνη, ενώ μιλησαν και για τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν.
 

Πρώτη μίλησε η μητέρα του Άλκη: 

«Ευχαριστώ την ελληνική δικαιοσύνη. Είναι μια ηθική δικαίωση για την οικογένειά μας, αλλά το παιδί μου δε γυρίζει πίσω».

Ενώ στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πατέρας του ο οποίος τόνισε: «Ευχαριστώ και εγώ από την πλευρά μου την ελληνική δικαιοσύνη, όλο τον απλό κόσμο που μας συμπαραστάθηκε σε αυτόν τον μαραθώνιο δικαστικό αγώνα και τους δικηγόρου μας. Δεν θέλαμε την εξόντωση των δολοφόνων του Άλκη επιθυμούσαμε τη δικαίωση και την απόδοση δικαιοσύνης. Υπήρξε έγκλημα και τιμωρία».

Σε ερώτηση για το εάν θεωρεί εξοντωτική την τιμωρία είπε: «Ήταν μέσα στα πλαίσια του ειδεχθούς εγκλήματος που έκαναν στον Άλκη και στα υπόλοιπα παιδιά»

Για τις δύσκολες στιγμές που έζησαν κατά τη διάρκεια της δικής είπε: «Ζήσαμε πολλές δύσκολες στο δικαστήριο κατά τη διάρκεια κυρίως των καταθέσεων των ιατροδικαστών. Προσπαθούσα να κρατήσω την ψυχραιμία μου. Νομίζω ότι επήλθε δικαιοσύνη».//Μ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ