Από τη Σμύρνη στη Ριζούπολη για το προσφυγικό ντέρμπι

 

Στο κατάμεστο γήπεδο της Ριζούπολης, ξεχώρισε η παρουσία του φιλάθλου Άντριου Σιμς που ζει στην Σμύρνη και έχει ταξιδέψει ξανά στο παρελθόν στην Αθήνα για να παρακολουθήσει το παιχνίδι των δυο προσφυγικών συλλόγων. Μάλιστα έφερε το δικό του πανό για και φόρεσε μαζί τα δυο κασκόλ των σμυρναίικων συλλόγων.

Σε αποκλειστικές δηλώσεις στην κάμερα του Απόλλωνα Σμύρνης, ανέφερε πως εντυπωσιάστηκε από την φιλοξενία και των δύο ομάδων, αλλά και από το πάθος τους για το παιχνίδι το οποίο παρέσυρε και τον ίδιο.

Όσο για το αποτέλεσμα, δήλωσε πως εξ αρχής ήξερε πως θα στεναχωρηθεί που θα χάσει μια από τις δυο ομάδες. Συγκινητικό ήταν το δώρο του προς τον Απόλλωνα που ξυπνάει έντονα μνήμες.

Συγκεκριμένα παρέδωσε στην “ελαφρά ταξιαρχία” χώμα από τη Μάνα-Σμύρνη, το οποίο βρίσκεται τοποθετημένο σε ειδική θήκη, για να… “έχουμε πάντα μαζί μας τη Σμύρνη”. όπως ανέφερε.

Μάλιστα κάλεσε και το σύλλογο του Απόλλωνα να επισκεφτεί τη Σμύρνη, ενώ εξέφρασε την επιθυμία όλων, να επιστρέψουν οι δύο ομάδες στο βάθρο που τους αξίζει.//Γ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ