Παρέδωσε τα χρήματα για τους πλημμυροπαθείς η ΑΕΛ

Η Λάρισα ακόμη μετράει της πληγές της από την κακοκαιρία Daniel που έπληξε όλη την Θεσσαλία και η ΑΕΛ συμπαραστέκεται στους πληγέντες.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ είχε ενημερώσει πως τα έσοδα από τον αγώνα της πρεμιέρας στην Super League 2 θα διατεθούν για τους πλημμυροπαθείς και την Παρασκευή (29/09) η “βυσσινί” ΠΑΕ υλοποίησε την υπόσχεσή της. Άλλωστε η ΑΕΛ είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την τοπική κοινωνία.

Στην Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, βρέθηκαν μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΛ, για να παραδώσουν την επιταγή με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν προκειμένου να δοθούν στους πληγέντες συνανθρώπους μας που βιώνουν μεγάλες δυσκολίες.

Ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος παρέλαβε το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε από τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αχιλλέα Νταβέλη. Στην παράδοση ήταν παρόντες και ο α’ αντιπρόεδρος κ. Ιωάννης Νταβέλης, το μέλος της διοίκησης κ. Δήμητρα Βασιλάκου και ο οικονομικός διευθυντής κ. Τάσος Χριστακόπουλος.

Σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες στιγμές και συνθήκες, που εξακολουθούν να βιώνουν οι συνάνθρωποί μας στη Θεσσαλία, η ΠΑΕ ΑΕΛ στέκεται στο πλευρό τους έμπρακτα και σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου θα διοργανώσει και άλλες αντίστοιχες κινήσεις συμπαράστασης και αλληλεγγύης.//

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ