Όγκμποε: «Ο κύκλος μου στην ΑΕΛ έκλεισε, θα απαντήσω σε λίγες μέρες για όσα ειπώθηκαν προς το πρόσωπό μου»

Ο 29χρονος επιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στο Ντουμπάι και με μήνυμά του αποχαιρέτησε την ΑΕΛ και κάποιους συγκεκριμένους ανθρώπους, ενώ έκλεισε λέγοντας ότι θα απαντήσει σε λίγες μέρες για όσα ειπώθηκαν προς το πρόσωπό του.

Μετά από δυόμισι χρόνια παρουσίας στην ΑΕΛ, ο Μάριος Όγκμποε αποχωρεί από τους “βυσσινί” με προορισμό το Ντουμπάι και έκανε μια ανάρτηση σε προσωπικό προφίλ του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ευχαριστώντας κάποια συγκεκριμένα πρόσωπα και τον υπέροχο κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Μάριος Όγκμποε:

«Πλέον ο κύκλος μου στην ΑΕΛ έκλεισε, θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με έκαναν να τους νιώσω φίλους μου αδέρφια οικογένεια και ότι χρειαστώ να είναι εκεί επαγγελματίες στην δουλειά τους πέρα από τις δυσκολίες που είχαμε τους Βαγγέλη Καραπιάλη, @mikevfx, @geobasd, @george_zaharis, @giorgo_mek, @paparse1_, @kostas_tsareas, @ioannis.d.papaioannou, @kamal_altabaa και τον Τάσο Χριστακόπουλο. Θέλω να ευχαριστήσω αυτόν τον υπέροχο κόσμο που έδειξε αγάπη προς το πρόσωπό μου, εύχομαι η ομάδα να πετύχει τους στόχους και να ανεβεί στην μεγάλη κατηγορία, γιατί λείπει από την μεγάλη κατηγορία αυτή η ομάδα με τέτοιο κόσμο, εύχομαι όλοι να είστε καλά…

ΥΓ Ότι ειπώθηκε προς το πρόσωπό μου θα απαντήσω σε λίγες μέρες… ΑΝΤΕ ΜΩΡΕ ΤΡΕΝΟ».//Λ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ