Τσούμπερ: «Θέλουμε να δείξουμε το ποδόσφαιρο που παίζει η ΑΕΚ»

Τσούμπερ: «Θέλουμε να δείξουμε το ποδόσφαιρο που παίζει η ΑΕΚ»

Ο Ελβετός σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου τόνισε το ότι θα δώσει τα πάντα αύριο (8/8, 21:45, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) κόντρα στην Ντιναμό και ότι ανατριχιάζει όταν ακούει τον ύμνο του Champions League, δίνοντας παράλληλα και το σύνθημα πρόκρισης.

Ο Στίβεν Τσούμπερ μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως η ΑΕΚ είναι έτοιμη για το… βήμα παραπάνω, δίνοντας έτσι ένα ξεκάθαρο μήνυμα πρόκρισης, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως έχει αρκετούς φίλους στη Ντιναμό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στίβεν Τσούμπερ:

Για τον ίδιο τι θα σήμαινε η πρόκριση στους ομίλους του Champions League: «Εγώ από την πλευρά μου, μιλώντας εκ μέρους όλων, πιστεύω ότι μετά την περσινή δύσκολη σεζόν, όλοι αισθανόμαστε όμορφα να κάνουμε το επόμενο βήμα. Είναι κάτι το καταπληκτικό. Ανατριχιάζω να ακούσω τον ύμνο του Champions League. Θέλουμε να δείξουμε το ποδόσφαιρο που παίζει η ΑΕΚ».

Ποια η άποψή του για το κροατικό ποδόσφαιρο μιας και έχει φίλους εκεί: «Έχω φίλους εκεί. Η Ντινάμο έχει κάνει καλή δουλειά σε οργάνωση. Έχει κάνει πωλήσεις στα κορυφαία πρωταθλήματα. Οπότε την σεβόμαστε».
Για το ότι στα playoffs πέτυχε αρκετά γκολ και αν έχει την αίσθηση ότι θα σκοράρει και αύριο: «Αν μπορούσα να δω το μέλλον θα ήταν κάτι καταπληκτικό. Προσπαθώ να δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό. Κάποιες φορές λειτουργεί κάποιες όχι. Θα δώσω τα πάντα αύριο και θα κάνω τα πάντα να βοηθήσω την ομάδα μου. Αν όχι όταν έρθει».
Για το αν αισθάνεται κάποιο άγχος για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Εγώ είμαι όλη την ώρα αγχωμένος, είτε παίζω εδώ είτε με τους φίλους μου στο δρόμο. Δεν αλλάζει ποτέ, έχω νευρικότητα μέχρι να ξεκινήσει το παιχνίδι, το πρώτο άγγιγμα με την μπάλα. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ». //ΝΚ 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ