Το Μεξικό… κοιτάζει Αλμέιδα

 

Σύμφωνα με το ESPN, ο “πελάδο” είναι ένας από τους υποψήφιους για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας του Μεξικού.

Η εθνική Μεξικού βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά το Μουντιάλ και το τέλος του Χεράρδο “Τάτα” Μαρτίνο. Έτσι σύμφωνα με ρεπορτάζ του “ESPN” είναι ένας από τους εκλεκτος για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της εθνικής. Είναι αγαπημένος ο Αργεντινός προπονητής στο Μεξικό, καθώς θριάμβευσε στη χώρα με τη Τσίβας εμπιστευόμενος το μεξικανικό ταλέντο ποδοσφαιριστών από τα τμήματα των υποδών της ομάδας.

Σύμφωνα, με το “ESPN” ο Αλμέιδα ακούγεται έτονα για τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού των “Αζτέκων” και μαζί με τον Ιγκνάσιο Αμπρίθ είναι τα δύο φαβορί για να αντικαταστήσουν τον “Τάτα”.

Στο ίδιο ρεπορτάζ υπογραμμίζεται ότι η εμπειρία του Αλμέιδα τα τελευταία χρόνια θα τον βοηθούσε να έρθει στο Μεξικό και όπως επισημαίνεται «δεν θα ήταν παρόλογο να γίνει ο νέος προπονητής της εθνικής».

Ενώ στο ρεπορτάζ αναφέρουν ότι «Αν η Ομοσπονδία τον αναζητήσει, σίγουρα δεν υπάρχει κάποιο συμβατικό πρόβλημα», το τελευταίο αναφέρεται στην ΑΕΚ, για να υπογραμμιστεί ότι «η ψήφος του Αμάουρι Βεργκάρα στη συνέλευση των ιδιοκτητών θα ήταν επίσης ένα σημείο υπέρ του Ματίας Αλμέιδα».//

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ