Ποστέκογλου: «Παραλίγο να υπογράψω στην ΑΕΚ»


Στην πιθανότητα που υπήρχε για να κάτσει στον πάγκο της «Ένωσης» το καλοκαίρι του 2021 αναφέρθηκε ο Ελληνοαυστραλός προπονητής.

Ο Άγγελος Ποστέκολγου μίλησε στο «glascowtimes.co.uk» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ΑΕΚ. Πριν από περίπου έναν χρόνο, ο 56χρονος συζητούσε με την ελληνική ομάδα για την πιθανότητα να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της. Παράλληλα, για τις υπηρεσίες του ενδιαφερόταν και η Σέλτικ. Εν τέλει, η «Ένωση» αποφάσισε να διαλέξει τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς για τον πάγκο της. Ευτυχώς για τον Ελληνοαυστραλό, η Σέλτικ του προσέφερε συμβόλαιο λίγο αργότερα. Στη Γλασκώβη κατάφερε να πάρει δύο τίτλους (πρωτάθλημα Σκωτίας και Λιγκ Καπ) και αναδείχθηκε προπονητής της χρονιάς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για το θέμα:

«Η ΑΕΚ ήταν μια πιθανότητα για μένα, σχεδόν την ίδια περίοδο με τη Σέλτικ. Ήταν μια στιγμή που ανοίγονταν πόρτες, αφού εκείνη την περίοδο οι ομάδες ψάχνουν προπονητή και βρεθήκαμε πραγματικά κοντά. Τελικά όμως πήραν άλλο δρόμο και κυριολεκτικά μια μέρα αργότερα μου τηλεφώνησε ο Πίτερ Λόουελ (σ.σ. τότε διευθύνων σύμβουλος της Σέλτικ). Μετά μίλησα και με τον ιδιοκτήτη και συμφωνήσαμε σε 24 ώρες».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ