Πινέδα: «Έχω συμβόλαιο με την ΑΕΚ για άλλους έξι μήνες»

 

Ο Μεξικανός μέσος της “Ένωσης” παραχώρησε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του και μίλησε για την παρουσία του στην Ελλάδα, τον Τάτα Μαρτίνο και φυσικά την πορεία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ο Ορμπελίν Πινέδα φιλοξενήθηκε στη “MARCA Claro MVS” και σχολίασε τη φετινή σεζόν για τον ίδιο σε επίπεδο συλλόγων αλλά και εθνικών ομάδων. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην εμπειρία του Μουντιάλ, τον αποκλεισμό του Μεξικού αλλά και το… μέλλον του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το άμεσο μέλλον του: «Πάντα το έλεγα, πρέπει να ρισκάρεις στη ζωή, η πρώτη μου φάση στην Ευρώπη ήταν δύσκολη, υπήρχαν στιγμές που αναρωτιόμουν τι έκανα εκεί, ενώ υπήρχε ενδιαφέρον από κάποιες ομάδες από το Μεξικό. Έχω συμβόλαιο με την ΑΕΚ (ως δανεικός) για άλλους έξι μήνες, θα σας το ξεκαθαρίσω, θα προετοιμαστώ όσο το δυνατόν καλύτερα γιατί δεν είναι γνωστό, πού μπορείς να βρεθείς».

Για την παρουσία του Μεξικού στο Μουντιάλ: «Έχει μείνει μία πικρή γεύση γιατί είχαμε μια ομάδα για να παλέψουμε, είχαμε σπουδαίους παίκτες, έναν εξαιρετικό προπονητή. Στο τέλος της ημέρας μας έκανε να το πιστέψουμε και το πιστέψαμε, γι’ αυτό έχουμε πικρή γεύση. Νομίζω ότι θα μπορούσαμε να δώσουμε πολύ περισσότερα για τον κόσμο και για εμάς».

Για τον προπονητή: «Ο Τάτα Μαρτίνο εμπιστεύτηκε 26 παίκτες, κάποιοι παίκτες έπρεπε να παίξουν, άλλοι όχι. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να στηρίξεις τους συμπαίκτες σου, τον προπονητή, γιατί όλοι δουλεύουμε και πάμε προς την ίδια κατεύθυνση».

Για την εμπειρία του στο Κατάρ σε προσωπικό επίπεδο: «Ο ενθουσιασμός μου ήταν στα καλύτερά του από την πρώτη μέρα. Η σειρά μου έφτασε κόντρα στην Σαουδική Αραβία, ο Τάτα ήρθε μου είπε ότι με εμπιστευόταν, Μου ζήτησε να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, είτε είναι 45 είτε 60 λεπτά, αλλά να πάω μέχρι τέλους.

Προσωπικά θέλω να πω ότι ήταν κάτι υπέροχο, αλλά πικρό γιατί στο τέλος δεν μπορούσαμε να κάνουμε αυτό που επιθυμούσαμε. Κόντρα στην Σαουδική Αραβία βγήκαμε για να πετύχουμε τέσσερα γκολ. Από την πρώτη μέρα που προπονηθήκαμε για εκείνο το ματς ξέραμε τι χρειαζόταν για να είμαστε στην επόμενη φάση».//


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ