Όουεν: «Η Μπράιτον πήρε πολύτιμα μαθήματα, απίστευτο το γκολ του Σιντιμπέ»

 

Ο παλαίμαχος Άγγλος επιθετικός προχώρησε σε δηλώσεις όσον αφορά την πρώτη Ευρωπαϊκή αναμέτρηση των ”γλάρων” στην ιστορία τους. Αρχικά εξέφρασε την έκπληξή του για το πρώτο γκολ της ΑΕΚ ενώ μεταξύ άλλων συμβούλεψε τον Αγγλικό σύλλογο για τη συνέχεια.

Ο Μάικλ Όουεν παρακολούθησε την νίκη της ”Ένωσης” μέσα στην έδρα της Μπράιτον με 3-2 και θέλησε να σχολιάσει με τον δικό του τρόπο, όλα όσα συνέβησαν στο ιστορικό βράδυ για την ιστορία των γηπεδούχων.

Χαρακτηριστικά, ο Όουεν δήλωσε για το πρώτο γκολ της ΑΕΚ: «Απίστευτο τελείωμα! Το είχαν σχεδιάσει. Εγώ με το κεφάλι δεν έχω πετύχει τόσα γκολ, δεν μπορούσα να σκοράρω με κεφαλιά από τόσο μακριά. Ήταν πολύ ποιοτικό γκολ, αλλά τα άλλα δύο της ΑΕΚ είχαν αρκετή δόση τύχης».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην Μπράιτον: «Η Μπράιτον πήρε πολύτιμα μαθήματα. Το πρόβλημα ήταν ότι όλοι ήταν πολύ ενθουσιασμένοι για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Συχνά τέτοιες περιστάσεις μπορεί να γίνουν πιο σημαντικές από το παιχνίδι καθ’ αυτό και χάνεις τη συγκέντρωση. Είναι το πρώτο βήμα ενός μακριού ταξιδιού στην Ευρώπη για την Μπράιτον, καθώς με τον τρόπο που παίζουν θα έχουν σταθερή παρουσία και τα επόμενα χρόνια».

Και κατέληξε: «Αν είναι να χάσεις ένα παιχνίδι, καλύτερα να είναι στην αρχή, γιατί έχεις αρκετό καιρό για να καλύψεις το χαμένο έδαφος. Θα πρέπει όμως να πας να κερδίσεις σε μια δύσκολη έδρα, όπως του Άγιαξ ή της Μαρσέιγ. Αν κάνουν τρεις νίκες, πιστεύω πως θα έχουν καλές πιθανότητες να περάσουν. Μπορούν να τα καταφέρουν».//ΜΛ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ