Μπαίνει χειρουργείο και ο Άμραμπατ

Νέο σημαντικό πρόβλημα τραυματισμού προέκυψε στην ΑΕΚ, με τον Μαροκινό εξτρέμ, ο οποίος αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στο μηνίσκο τον τελευταίο καιρό και γίνεται ο τρίτος παίκτης μέσα σε λίγες ημέρες που θα περάσει υποβληθεί σε επέμβαση.

Την πόρτα του χειρουργείο θα περάσει ο Νόρντιν Άμραμπατ, εκμεταλλευόμενος τη διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων για το Μουντιάλ. Ο 35χρονος αισθάνεται πόνους εδώ και μερικές εβδομάδες, ωστόσο “έσφιξε” τα δόντια για να ολοκληρώσει τον πρώτο γύρο. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής θέλησε να βοηθήσει την ομάδα, η οποία αντιμετώπισε πολλά προβλήματα τραυματισμών των τελευταίο καιρό.

Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό ότι τα τρία πιο σοβαρά προβλήματα, που οδηγούν σε επεμβάσεις προέκυψαν όλα για παίκτες που αγωνίζονται στις θέσεις των εξτρέμ. Ο λόγος για τους Ελίασον, Τσούμπερ και τώρα και για τον Άμραμπατ. Το χρονικό διάστημα της απουσίας του τελευταίου υπολογίζεται στις 4 με 5 εβδομάδες. Αυτό σημαίνει ότι με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων θα επανέλθει στις προπονήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ