Μισελέν: «Μου έλειψαν οι υποδομές στην Ελλάδα για να ανθίσω»

 

Ο Γάλλος ακραίος αμυντικός, μίλησε για το πέρασμα του από την ΑΕΚ, το οποίο χαρακτήρισε εμπειρία ζωής.

Ο Κλεμάν Μισελέν, μίλησε σε μέσο της πατρίδας του για το ανεπιτυχές πέρασμα του από την ΑΕΚ, το οποίο χαρακτήρισε εμπειρία ζωής, ενώ τόνισε πως είναι χαρούμενος που επέστρεψε στην Γαλλία, για λογαριασμό της Μπορντό, αφού στην Ελλάδα του “έλειψαν” οι υποδομές για να “ανθίσει”.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ήταν μια εμπειρία ζωής, όπου έμαθα πολλά πράγματα εκτός γηπέδου, ας πούμε. Δεν ήμουν πολύ ευχαριστημένος ούτε με το ποδόσφαιρο. Μετά, η μετακίνηση μου είχε ως αποτέλεσμα να βρίσκομαι μακριά από την οικογένειά μου, με έκανε να φύγω από τη ζώνη άνεσής μου και να μάθω μια νέα γλώσσα, να δω πώς είναι να παίζεις στο εξωτερικό. Πάνω από όλα έμαθα και κατάλαβα τι χρειαζόμουν.

Τώρα ξέρω πώς είναι να είσαι μόνος σου, όταν δεν μιλάς τη γλώσσα, όταν πρέπει να προσαρμοστείς σε ένα νέο πρωτάθλημα, σε μια νέα ζωή… Είναι περισσότερο μια υπέροχη εμπειρία ζωής, αλλά μετά ήθελα να επιστρέψω στη Γαλλία για αυτή την επαγγελματική πλευρά, για τις υποδομές, το σκηνικό. Μου έλειψαν όλα αυτά, αυτό έλειπε στην Ελλάδα για να ανθίσω. Οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ