Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ζίνι

 

Η ομάδα Β’ της “Ένωσης” έκανε γνωστή την ολοκλήρωση της μεταγραφής του 20χρονου Ανγκολέζου επιθετικού, η οποία καθυστέρησε να ανακοινωθεί λόγω γραφιοκρατικών θεμάτων.

Ο Ζίνι έγινε επίσημα παίκτης της ΑΕΚ Β’, αφού αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από ομάδα της Ανγκόλα. Η συμφωνία είναι μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι και εμπεριέχει και οψιόν αγοράς για την πλευρά της ΑΕΚ, που δεν έχει όμως υποχρεωτικό χαρακτήρα. Το συμβόλαιο του Ζίνι με την ομάδα έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Ο παίκτης προπονείται με την δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ από τις αρχές Νοεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αμπροζίνι (Ζίνι) Αντόνιο Καμπάσα Σαλβαντόρ με τη μορφή δανεισμού μέχρι τις 30/6/2023 και με δικαίωμα αγοράς.

Ο Ζίνι είναι γεννημένος στις 3 Ιουλίου του 2002 και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού επιθετικού. Είναι διεθνής με την Εθνική Ανδρών της Ανγκόλα (7 συμμετοχές – 4 γκολ) και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Clube Desportivo 1º de Agosto στη μεγάλη κατηγορία της Ανγκόλα. Ο ποδοσφαιριστής θα ενταχθεί άμεσα στην ΑΕΚ Β».//

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ