Έτοιμος για την υπογραφή ο Βίντα

 

Μέρα με την ημέρα ολοένα και πιο κοντά στην ΑΕΚ βρίσκεται ο ηγετικός σέντερ μπακ της εθνικής Κροατίας. Απομένουν λεπτομέρειες προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να υπογράψει στην Ένωση καθώς έχει δώσει το “OK” στον μάνατζερ του προκειμένου να ολοκληρώσει τη συμφωνία.

Η μεταγραφή του Βίντα βρίσκεται σε καλό σημείο και αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές το αργότερο μέχρι την Τρίτη και ο παίκτης να έρθει να εγκατασταθεί στην Αθήνα μαζί με την οικογένειά του. Η ΑΕΚ προσφέρει στον Βίντα το συμβόλαιο που ξεπερνά  το 1 εκατ. ευρώ και με την προοπτική για τριετή συνεργασία.

Παράλληλα, οι “Κιτρινόμαυροι” κοιτάζουν να κλείσουν έγκαιρα ακόμα έναν στόπερ. Η περίπτωση του Μπόγκνταν Πλάνιτς δεν έχει εγκαταλειφθεί πλήρως, έστω και αν οι πιθανότητες απόκτησης έχουν λιγοστέψει, την ίδια στιγμή που εξετάζεται σοβάρα η περίπτωση του Όσκαρ Μιγκέθα.

Με τον χρόνο να πιέζει προκειμένου ο Αλμέιδα να φτιάξει την άμυνα που επιθυμεί, είναι πιθανό όλες οι εξελίξεις σχετικά με τους δύο στόπερ να ολοκληρωθούν μέσα στην εβδομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ