Επίσημο το sold-out στο ντέρμπι των “δικεφάλων”

Η ΑΕΚ ενημέρωσε πως εξαντλήθηκαν όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια για το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ (30/10, 19:30) και ζήτησε από τους φιλάθλους της να μη μεταβούν στο γήπεδο χωρίς να έχουν εξασφαλίσει τη θέση τους.

Το ντέρμπι της δέκατης αγωνιστικής ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, που αποτελεί το πρώτο τόσο σπουδαίο παιχνίδι, το οποίο θα φιλοξενήσει η «OPAP Arena», είναι και επίσημα sold-out.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ εξαντλήθηκαν όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια, με τις θύρες να ανοίγουν την Κυριακή (30/10) στις 16:30, τρεις ώρες πριν την επίσημη έναρξη της αναμέτρησης. Παράλληλα η διοίκηση του συλλόγου, ζήτησε από όσους δεν έχουν εξασφαλίσει τη θέση τους, να μη μεταβούν στο γήπεδο και ταλαιπωρηθούν άσκοπα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Φίλοι της ΑΕΚ

Με την ευκαιρία της οριστικοποίησης ενός ακόμη sold out στην OPAP ARENA, αυτή την φορά για το πολύ σημαντικό ματς της Κυριακής (19.30) με τον ΠΑΟΚ, επισημαίνουμε πως εν όψει του συγκεκριμένου αγώνα, θα υπάρξουν αυστηρές προβλέψεις ως προς την προσέλευση στο γήπεδο.

Πιο συγκεκριμένα, οι θύρες του γηπέδου μας θα ανοίξουν στις 16.30. Τουλάχιστον από εκείνη την ώρα αλλά και νωρίτερα, είναι απαραίτητο να μην προσεγγίζει στο γήπεδο κανείς που να μην είναι κάτοχος κάρτας διαρκείας ή απλού εισιτηρίου. Θα υπάρχουν αυστηροί προέλεγχοι κι όποιος δεν έχει εισιτήριο απλά θα ταλαιπωρηθεί άσκοπα.

Όλοι μαζί για μια ακόμη μεγάλη γιορτή στο ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, με προσοχή και προστατεύοντας την ομάδα μας!».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ