Αποκαλυπτήρια γυμναστηρίου “Στέβαν Γέλοβατς”

 

Η ΚΑΕ ΑΕΚ τίμησε τον αδικοχαμένο αθλητή της, δίνοντας το όνομα του στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, ενώ στην “τελετή” βρέθηκαν ο πατέρας και η αδερφή του Σέρβου.

Μετά τη σημερινή (18/11) προπόνηση της “Ένωσης”, ο Δημήτρης Μαυροειδής έκανε τα αποκαλυπτήρια του γυμναστηρίου “Στέβαν Γέλοβατς”, υπό το συγκινημένο βλέμμα της οικογένειας του, η οποία ταξίδεψε από το Νόβισαντ για να βρίσκεται στην Αθήνα σε αυτή τη στιγμή.

H ενημέρωση της “κιτρινόμαυρης” ΚΑΕ:

«Η σεμνή τελετή της Ονοματοδοσίας της αίθουσας Γυμναστηρίου του Olympic Hall Άνω Λιοσίων έλαβε τέλος, αλλά δεν έλαβε τέλος η αέναη σχέση μας με τον Stevan Jelovac.

Ο αδικοχαμένος αδελφός παίζει μαζί μας.

Θα συντροφεύει τους παλαιούς και τους νέους… συμπαίκτες του, αλλά και τους επόμενους.

Βουβός θρήνος…

«Γυμναστήριο Stevan Jelovac», θα λέγεται στο εξής ο χώρος, όπου οι αθλητές περνάνε τον περισσότερο χρόνο της άσκησής τους. Τα «αποκαλυπτήρια» πραγματοποίησε σήμερα (18/11) ο αρχηγός της «Βασίλισσας», Δημήτρης Μαυροειδής, αμέσως μετά την προπόνηση, εκπροσωπώντας τους συμπαίκτες του.

Προδήλως, αθέλητα την παράσταση έκλεψαν ο χαροκαμένος πατέρας Sinisa και η αδελφή του εκλιπόντος, Sara, οι οποίοι ταξίδεψαν από το Νόβισαντ για την ιδιαίτερη στιγμή. Και συγκινήθηκαν. Και μας συγκίνησαν.

Παρόντες επίσης όλοι οι αθλητές της Ομάδας, αλλά και οι λοιποί εργαζόμενοι στον Οργανισμό.

Το έλασσον τα σημερινά, στα υπερανθρώπινα σπουδαία, που μας «κληροδότησε» το «γελαστό παιδί», πριν να γίνει άγγελος στους ουρανούς.

«Στέβαν, παίζεις μαζί μας» / Stevane, igras sa nama».//

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ