Ανδριόπουλος: «Δεν υπάρχουν ζητήματα ασφαλείας. Ο κόσμος θα πάει σε ασφαλές γήπεδο» (audio)

 

Ο project manager, μίλησε στην ΕΡΑΣΠΟΡ για τα εγκαίνια του γηπέδου των “κιτρινόμαυρων” και εξήγησε πως η «OPAP Arena» έχει λάβει πιστοποίηση από όλους τους φορείς.

Ο Δημήτρης Ανδριόπουλος είναι από τους ανθρώπους που έπαιξαν το σημαντικότερο ρόλο στη σχεδίαση και τη δημιουργία του νεοσύστατου γηπέδου της ΑΕΚ, την «OPAP Arena».

Ο project manager του γηπέδου μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΑΣΠΟΡ “Δοκάρι και Μέσα” και στους Βασίλη Μότση και Πέτρο Μαυρογιαννίδη, τονίζοντας πως «υπάρχουν θεσμοί και υπηρεσίες που έβγαλαν μια προσωρινή άδεια λειτουργίας μέχρι να βγει και η οριστική. Η επιτροπή της περιφέρειας, που πήγε εκεί δύο φορές, εξέτασε λεπτομερώς όλα τα θέματα. Στη δεύτερη επίσκεψη που ήμουν και εγώ παρών, εξετάστηκαν επί επτά ώρες τα πάντα και όλες οι παρατηρήσεις που είχαν γίνει από την πρώτη επίσκεψη είχαν, από το σωματείο της ΑΕΚ, επιδιορθωθεί».

Παράλληλα σχολίασε πως δεν υπάρχουν θέματα ασφαλείας και ότι οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα πάνε αύριο σε ένα ασφαλές γήπεδο: «Άρα ζητήματα ασφαλείας δεν εγείρονται. Έχει πιστοποιήσει η πυροσβεστική ότι είναι όλα εντάξει, η αστυνομία ότι είναι εντάξει, οι τεχνικοί και μηχανικοί της περιφέρειας έχουν πιστοποιήσει ότι οι παρατηρήσεις και για το ύψος από τα κάγκελα – όπως είχε γραφτεί – αλλά και οι όποιες άλλες έχουν επιδιορθωθεί. Άρα δεν μπορεί ένας δημόσιος φορέας να έχει εκδώσει άδεια για να πάνε αύριο 31. 000 φίλαθλοι και πόσοι απ’ έξω σε μια επικίνδυνη εγκατάσταση. Δεν τα λέω εγώ αυτά, αναπαράγω όσα γράφουν οι υπηρεσίες». 

Ακούστε αναλυτικά όσα τόνισε:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ