Ντρισμπιώτη: «Ύψιστη τιμή να είμαι σημαιοφόρος, με γεμίζει συγκίνηση»

Η πρωταθλήτρια του βάδην αναφέρθηκε στο γεγονός ότι θα είναι σημαιοφόρος της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Με ανάρτησή της στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη μίλησε για την απόφαση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής την οποία χαρακτήρισε ύψιστη τιμή, δηλώνοντας συγκινημένη και περήφανη.

«Η απόφαση της Ε.Ο.Ε. να με ορίσει μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σημαιοφόρο της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, με γεμίζει συγκίνηση και υπερηφάνεια.

Για κάθε αθλήτρια και για κάθε αθλητή, το να κρατάει τη σημαία της χώρας του στην τελετή έναρξης της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης στην ιστορία του κόσμου, είναι η ύψιστη τιμή.

Τέτοιες στιγμές τα όνειρα, οι προσδοκίες, οι κόποι και οι αγώνες μιας ζωής ολόκληρης αφιερωμένης στον Αθλητισμό περνούν αστραπιαία από το μυαλό, αλλά αμέσως οι ανάγκες της προετοιμασίας σε προσγειώνουν στις απαιτήσεις των ημερών που έρχονται.

Στο Παρίσι, όλα τα παιδιά της ελληνικής Ολυμπιακής αποστολής, θα κάνουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε, ώστε για ακόμα μία φορά να σηκώσουμε ψηλά τα ελληνικά χρώματα» αναφέρει στο μήνυμά της.//Ν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ