“Μονομαχούν” για τα… μάτια του Νικολάου

 

Ενδιαφέρον υπάρχει την απόκτηση του 24χρονου κεντρικού αμυντικού, με τη Μαγιόρκα να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Σπέτσια, ενώ για την περίπτωση του ενδιαφέρονται και οι Νάπολι, Φιορεντίνα.

Η Μαγιόρκα επιθυμεί να αποκτήσει τον Δημήτρη Νικολάου και σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, οι Ισπανοί είναι πρόθυμοι να καλύψουν τις απαιτήσεις της Σπέτσια. Οι συζητήσεις συνεχίζονται, προκειμένου να αποσπάσουν τη θετική απάντηση για την απόκτηση του 24χρονου Έλληνα κεντρικού αμυντικού, ο οποίος είναι “καυτό” μεταγραφικό όνομα.

Ο Δημήτρης Νικολάου κατάφερε με τις εξαιρετικές εμφανίσεις που κατέγραψε με τη φανέλα της Σπέτσια, να… τραβήξει τα βλέμματα αρκετών υποψήφιων “μνηστήρων”. Η Μαγιόρκα επιθυμεί “διακαώς” να τον εντάξει στο δυναμικό της, ενώ ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει, τόσο οι Ναπολιτάνοι, όσο και οι “βιόλα”. Τη σεζόν που μας πέρασε ο Νικολάου με τους Ιταλούς αγωνίστηκε συνολικά 37 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, σε όλες ήταν βασικός και τα 90 λεπτά, ενώ σημείωσε και ένα γκολ.

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ