Παπασταθόπουλος: «Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα, χρειάζομαι λίγο χρόνο για να προσαρμοστώ»

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός παρουσιάστηκε σήμερα (30/10) από την διοίκηση της Μπέτις και δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος βρήκε το συμβόλαιο που επιζητούσε και συνεχίζει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Ισπανία για λογαριασμό των Ανδαλουσιανών.

Ο 35χρονος αμυντικός στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Μπέτις, ανέφερε πως είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα με την εμπειρία του και να προσφέρει ποιότητα στην αμυντική γραμμή, ενώ, όσον αφορά την φυσική του κατάσταση τονίζει ότι δουλεύει καθημερινά με τον προσωπικό του προπονητή ώστε να βρεθεί στο 100%.

Αναλυτικά οι δηλώσεις 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και μπορώ να βοηθήσω την ομάδα, ειδικά μετά τον τραυματισμό του Μπάρτρα. Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα με την εμπειρία μου και να της δώσω ποιότητα στην αμυντική γραμμή. Είναι πολύ σημαντικό γιατί τις τελευταίες εβδομάδες μιλήσαμε πολύ και με τον προπονητή και με έπεισαν για τη σημασία του να είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα. Χρειάζομαι λίγο χρόνο για να προσαρμοστώ. Δουλεύω καθημερινά με τον προσωπικό μου προπονητή, δεν είναι το ίδιο με την προπόνηση της ομάδας, χρειάζομαι λίγο χρόνο. Θα μιλήσω με τον προπονητή και όταν αποφασίσουμε ότι είμαι έτοιμος για το ντεμπούτο μου να είστε σίγουροι ότι θα το κάνει στο 100%. Η La Liga είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο με πολύ καλές ομάδες. Ναι, ήταν ένας σημαντικός παράγοντας για την απόφασή μου. Με αυτόν τον τρόπο κλείνω επίσης, όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ήταν ένα είδος δώρου που έρχομαι εδώ και μπορώ να παίξω για την Μπέτις». //ΜΛ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ