Φούντας: «Ειπώθηκαν πολλά στο γήπεδο, αλλά δεν επιτέθηκα ρατσιστικά σε κανέναν»

 

Ο 27χρονος επιθετικός, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανέφερε ότι ποτέ δεν χρησιμοποίησε τη λέξη, για την οποία τον κατηγορούν.

Ο Ταξιάρχης Φούντας τοποθετήθηκε για τις κατηγορίες που του προσάπτουν, ότι προέβη σε ρατσιστική συμπεριφορά, εις βάρος αντιπάλου του, σε αγώνα του MLS. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας επιθετικός κατηγορείται, πως αποκάλεσε “νέγρο” τον Ντέιμιαν Λόου, στον αγώνα DC Γιουνάιτεντ – Ίντερ Μαϊάμι. Μέσω της ανάρτησής του στο Instagram, ο Φούντας το διέψευσε.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Φούντας:

 «Δεν χρησιμοποίησα τη λέξη την οποία με κατηγορούν ότι χρησιμοποίησα. Αυτήν τη απεχθή ρατσιστική προσβολή την αποκηρύσσω και δεν τη χρησιμοποίησα. Ειπώθηκαν πολλές κουβέντες στο γήπεδο, αλλά δεν επιτέθηκα ρατσιστικά σε κανέναν. Απορρίπτω τον ρατσισμό σε κάθε μορφή του. Είναι απεχθής. Έχω πολλούς φίλους από πολλές κουλτούρες. Πάντα σέβομαι την κουλτούρα, τη θρησκεία και το χρώμα δέρματος κάθε ατόμου και γι’ αυτό είμαι πολύ αναστατωμένος από αυτήν την κατηγορία και λυπημένος που κατηγορήθηκα λανθασμένα».

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ