Ανακοινώθηκε από τη Μουμπάι Σίτι ο Καρέλης

Παίκτης της ομάδας από την Ινδία είναι με κάθε επισημότητα ο άλλοτε επιθετικός του Παναθηναϊκού, μετά την ανακοίνωση που εκδόθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (11/7).

Ο Νίκος Καρέλης δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Παναιτωλικό και αποφάσισε να ανοίξει νέο κεφάλαιο στην καριέρα του αυτή τη φορά εκτός Ευρώπης για λογαριασμό της Μουμπάι Σίτι. Η συνεργασία των δύο πλευρών θα έχει διάρκεια έναν χρόνο με τις απολαβές του Έλληνα επιθετικού να μην έχουν γίνει ακόμα γνωστές

Ο άλλοτε επιθετικός του ΠΑΟΚ στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας από την Ινδία παρουσιάστηκε ενθουσιασμένος για το νέο σταθμό της καριέρας του.

Αναλυτικά οι πρώτες δηλώσεις του Καρέλη ως παίκτης της Μουμπάι Σίτι:

«Είμαι ενθουσιασμένος που ξεκινώ αυτό το νέο ταξίδι σε μια πολιτιστικά πλούσια χώρα. Έχω ακούσει πολλά υπέροχα πράγματα για την Mumbai City FC και ανυπομονώ να γίνω μέλος του συλλόγου. Η ομάδα έχει σημειώσει σημαντικές επιτυχίες τα τελευταία χρόνια. Ανυπομονώ να συνεισφέρω στη συνεχή επιτυχία της την ερχόμενη σεζόν. Ανυπομονώ να γίνω μέρος αυτής της δυναμικής ομάδας και να παίξω μπροστά στους οπαδούς της».//ΝΚ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ