Η Μπέτις παρουσίασε τον Παπασταθόπουλο με… ευφάνταστο τρόπο

Λίγο μετά τη νίκη επί του Άρη στη Λεμεσό, οι Ανδαλουσιανοί επισημοποίησαν τη συμφωνία τους με τον 35χρονο Έλληνα κεντρικό αμυντικό, που πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ και υπέγραψε συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν.

Η Μπέτις ανακοίνωσε με… ευφάνταστο τρόπο και επίσημα την απόκτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου έως το τέλος της σεζόν.

Οι Ανδαλουσιανοί δημοσίευσαν ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο είχε το… μακροσκελές “Papastathopoulos” ως κωδικό WiFi στον υπολογιστή της ομάδας, ο οποίος μάλιστα είχε φόντο την ελληνική σημαία.

Ο 35χρονος Έλληνας κεντρικός αμυντικός μετά από 2,5 χρόνια στον Ολυμπιακό, έμεινε ελεύθερος το περασμένο καλοκαίρι και περίμενε να κάνει την καλύτερη επιλογή για την επαγγελματική του καριέρα. Τελικά, ήρθε η ευκαιρία των Ανδαλουσιανών, η οποίοι βγήκαν στην αγορά για στόπερ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Μαρκ Μπάρτρα.

Ο Παπασταθόπουλος έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα με τη φανέλα των ΑΕΚ και Ολυμπιακού, στη Serie A με Τζένοα και Μίλαν, στην Bundesliga με Βέρντερ Βρέμης και Μπορούσια Ντόρτμουντ και στην Premier League με τα χρώματα της Άρσεναλ, ενώ ήρθε η ώρα να “δοκιμαστεί” και στη La Liga.//Λ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ