Ζαρμακούπης: «Τεράστια πρόκληση η Α2, να καθιερωθούμε σε αυτό το επίπεδο»

 

 

Ο 24χρονος γκαρντ του Ερμή Σχηματαρίου, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της βοιωτικής ομάδας, στάθηκε στην παρθενική παρουσία τόσο του ίδιου όσο και της ομάδας στη δεύτερη εθνική κατηγορία της χώρας.

Ο Ερμής Σχηματαρίου θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α2 Εθνική κατηγορία και ο Λευτέρης Ζαρμακούπης θέλησε να σταθεί στο εν λόγω επίτευγμα, σχολιάζοντας παράλληλα και τη δική του προσεχή παρουσία σε αυτό το επίπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο σάιτ της ομάδας:

Για την έως τώρα προετοιμασία: «Κάθε προετοιμασία είναι δύσκολη και απαιτητική. Η ομάδα φέτος έχει μικρό μέσο όρο ηλικίας και με πολλά παιδιά θα παίξουμε για πρώτη φορά στην Α2. Το κίνητρο είναι προφανώς τεράστιο, τόσο ατομικά, όσο και ομαδικά. Έχουμε καλό κλίμα στην ομάδα και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε κάτι όμορφο για τη νέα σεζόν».

Για τους στόχους στην Α2: «Η Α2 είναι μία τεράστια πρόκληση και κάτι καινούριο, τόσο για εμένα όσο και για την ομάδα. Στόχος μας είναι να δείξουμε ότι δεν βρεθήκαμε τυχαία σε αυτή την κατηγορία και να καθιερωθούμε σε αυτό το επίπεδο».

Για τη σχέση του με τον Νίκο Οικονόμου: «Αγωνίζομαι για ακόμη μία χρονιά υπό τις οδηγίες του και έχουμε μία πολύ καλή σχέση και συνεργασία. Από την αρχή της προετοιμασίας προσπαθεί να περάσει τη φιλοσοφία του στα νέα παιδιά της ομάδας και η νούμερο 1 απαίτησή του είναι να δείξουμε πίστη στο πλάνο του. Ο καθένας έχει τον δικό του ρόλο στο σύνολό μας».

Για το γεγονός πως ήταν πρώτος σκόρερ πέρσι στην ομάδα: «Κάθε χρόνο θέλω να είμαι χρήσιμος για την ομάδα. Το ρόστερ ενισχύθηκε με καλούς παίκτες που μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα. Έτσι κι εγώ, είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα με όποιο τρόπο χρειαστεί».

Το μήνυμά του προς τον κόσμο: «Πέρυσι, ο κόσμος μας στήριξε στους κρίσιμους αγώνες και πραγματικά μας έδωσε μεγάλη ώθηση για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Αυτή τη σεζόν, τους θέλουμε από την πρώτη στιγμή δίπλα μας. Το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό, ο κόσμος μας μπορεί να κάνει τη διαφορά για να μας ωθήσει σε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες για να πετύχουμε τους στόχους μας».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ