Βουγιούκας: «Υπάρχει πίεση λόγω φανέλας»

 

Ο σέντερ του Πανιωνίου μίλησε στο EOK Web Radio για τα πλάνα της ομάδας του Πανιωνίου τη σεζόν που διανύουμε, αλλά και τους στόχους που έχουν… ανεβεί, λόγω της ιστορίας του συλλόγου.

Οι δηλώσεις του Ίαν Βουγιούκα:

Για το αν είναι αυτοσκοπός η πρόκριση του Πανιωνίου στο Final-8 του Κυπέλλου: «Το κατάφερε και πέρυσι ο Πανιώνιος, οπότε θεωρώ πως είναι κάτι που θέλει ο οργανισμός και ο κόσμος. Θα ήταν μια επιτυχία για την ομάδα και αν καταφέρουμε κάτι τέτοιο θα μας έδινε στη συνέχεια ένα καλό boost για το υπόλοιπο της σεζόν».

Για την πίεση που υπάρχει στον Πανιώνιο: «Υπάρχει σίγουρα πίεση λόγω της φανέλας, του κόσμου του Πανιωνίου, των προσδοκιών που δημιουργήθηκαν από πέρυσι και των μεταγραφών που έγιναν το καλοκαίρι. Υπάρχουν κάποιες ομοιότητες με τον Παναθηναϊκό, απ’ την άποψη ότι υπάρχει το “πρέπει” σε κάθε ματς, έχουμε και στόχο στην πλάτη μας και επίσης θέλουν όλοι να κερδίσουν θεωρητικά μία απ’ τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Σαν Πανιώνιος υπάρχει το “πρέπει” είτε παίζεις εντός, είτε εκτός έδρας».

Για τον ΝτεΖόν Ντέιβις:«Είναι ένας παίκτης που έχει καλή επαφή με το καλάθι και απ’ έξω και από μέσα. Είναι μεγάλο κορμί, ειδικά στο “4” δεν υπάρχει στην κατηγορία κάποιος με τέτοιο κορμί. Θέλει κι αυτός χρόνο προσαρμογής, γιατί δεν έχει πολύ καιρό που ήρθε. Είναι πολύ καλός χαρακτήρας, καλό παιδί και θα βοηθήσει πολύ θεωρώ».

Για τον Άρη Λυκογιάννη: «Είναι ένας προπονητής με πολλές εικόνες απ’ την Α1, ήταν 14 συνεχόμενα χρόνια στην κατηγορία. Έχει και απ’ την Α2 εμπειρία, οπότε γνωρίζει την κατηγορία. Είναι αρκετά σκληρός απ’ την άποψη ότι θέλει να είσαι συνέχεια σε ετοιμότητα και ένταση, να βγάζουμε ενέργεια και πάθος. Οι παίκτες υπάρχουν, απλώς χρειαζόταν κάποιος να μάς βάλει κάποια… γκάζια για να μπούμε σε μια καλύτερη κατάσταση».//ΓΡ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ