Βετούλας: «Ακόμη στα χέρια μας η παραμονή»

Ο προπονητής του Απόλλωνα Πάτρας, που επικράτησε με 93-66 του Ιωνικού για την 18η αγωνιστική της Basket League, φιλοξενήθηκε στο Web Radio της ΕΟΚ και κλήθηκε να σχολιάσει μεταξύ άλλων τον στόχο της παραμονής.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Βετούλας:

Για τη νίκη επί του Ιωνικού: «Για’ μας ήταν παιχνίδι που με τυχόν αρνητικό αποτέλεσμα θα ήταν στενά τα περιθώρια σωτηρίας. Ήταν πολύ κρίσιμο. Στο 1ο ημίχρονο ήμασταν λίγο νευρικοί, αλλά παρ’ όλα αυτά βρισκόμασταν σε καλό επίπεδο στη συγκέντρωση στο αμυντικό κομμάτι. Στο 2ο ημίχρονο νομίζω ότι ελέγξαμε το ρυθμό του παιχνιδιού, είχαμε κάποια εύστοχα σουτ απ’ την περιφέρεια και αυτό μάς έδωσε την αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια».

Για την πίεση που έχουν: «Εμείς έχουμε την πίεση γιατί ήταν δεδομένος ο στόχος μας απ’ την αρχή της χρονιάς. Είχαμε κάποιες ατυχίες με τραυματισμούς και κάποιες επιλογές παικτών που δε μπόρεσαν να μείνουν στην ομάδα για διάφορους λόγους και αυτό που μας ενδιαφέρει τώρα είναι να είναι υγιή τα παιδιά, ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κερδίσουμε τα παιχνίδια που θέλουμε για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Απ’ τη στιγμή που η παραμονή είναι ακόμη στα χέρια μας παρά τις ατυχίες που έχουμε, πρέπει να το εκμεταλλευτούμε».

Για το επερχόμενο (19/03) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου: «Δεν έχουμε την πολυτέλεια να διαλέξουμε παιχνίδια. Θα αντιμετωπίσουμε και αυτό το παιχνίδι σαν τελικό, όπου σε περίπτωση νίκης κάνουμε ένα πολύ μεγάλο βήμα σωτηρίας για τη συνέχεια. Δε μάς νοιάζει να παίξουμε καλά, ας παίξουμε άσχημα και ας κερδίσουμε, γιατί εδώ μετρούν τα αποτελέσματα. Η ομάδα του Κολοσσού είναι πολύ δυνατή, κάνει φοβερό πρωτάθλημα. Ξέρουμε ότι η αποστολή μας θα ‘ναι δύσκολη, αλλά έχουμε και το κίνητρο το δικό μας».//

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ