Βεργίνης: «Για τον Πανιώνιο είναι μια τεράστια επιτυχία η παρουσία στο Final-8»

Ο αρχηγός του “ιστορικού” τόνισε στη συέντευξη Τύπου του Final-8 του Κυπέλλου πως το ελληνικό μπάσκετ χρειάζεται έναν δυνατό Πανιώνιο, για τον οποίο η συμμετοχή σε αυτή τη διρογάνωση είναι μεγάλο επίτευγμα.

Ο Δημήτρης Βεργίνης ανέφερε πως η ομάδα του θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει και στην Elite League με βάση το ρόστερ της, ενώ για τον προημιτελικό κόντρα στην ΑΕΚ (16/2, 17:15, ΕΡΤ) επεσήμανε ότι θα προσπαθήσουν να είναι όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στην Ομοσπονδία. Ελπίζουμε το Final 8 να καθιερωθεί. Είναι μια γιορτή του ελληνικού αθλητισμού και του μπάσκετ. Ελπίζουμε να το ευχαριστηθεί ο κόσμος. Για τον Πανιώνιο είναι μια τεράστια επιτυχία. Με το ρόστερ που έχουμε ίσως να πρωταγωνιστούσαμε και σε μεγαλύτερη κατηγορία. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας αλλά θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται. Εύχομαι να γίνουν καλά παιχνίδια και εύχομαι ο Πανιώνιος με τη διοικητική σταθερότητα που έχει, να ανέβει εκεί που πρέπει, στην Α1. Το ελληνικό μπάσκετ χρειάζεται έναν δυνατό Πανιώνιο».//

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ