Βανέσα Μπράιαντ: Ζητά να καταστραφούν οι φωτογραφίες του δυστυχήματος

 

Η σύζυγος του θρύλου του ΝΒΑ, Κόμπι Μπράιαντ, απαίτησε από το δικαστήριο να καταστραφεί το υλικό από το ατύχημα για να μην το δουν ποτέ, ούτε αυτή ούτε οι κόρες της.

Τον Ιανουάριο του 2020 Ο Κόμπι Μπράιαντ, η κόρη του Τζίτζι και άλλοι έξι επιβάτες έχασαν τη ζωή τους σε δυστύχημα με ελικόπτερο. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν φωτογραφίες των θυμάτων, με τα καμένα τους σώματα.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Λουίρ Λι, μετέφερε στο δικαστήριο το αίτημα της χήρας Μπράιαντ, να καταστραφούν όλες οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν, τόσο τα πρωτότυπα όσο και τα αντίγραφα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο δικηγόρος:

«Οι εικόνες κοινοποιήθηκαν επανειλημμένα με ανθρώπους που δεν είχαν κανένα απολύτως λόγο να λάβουν τις φωτογραφίες. Έβγαλαν τις φωτογραφίες για να γελάσουν, σαν να ήταν αναμνήσεις. Κατεστραμμένα σώματα, κοντινά πλάνα λειψάνων και καμένες σάρκες».

Η Βανέσα Μπράιαντ ξέσπασε σε κλάματα, με τη δικηγόρο που εκπροσωπεί την κομητεία του Λος Άντζελες, Μίρα Χάσμολ, να τονίζει πως οι φωτογραφίες ήταν απαραίτητες για να διευκολυνθεί η δουλειά της ομάδας έκτακτης ανάγκης.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ