Τσινέκε: «Να μην πέφτουμε και να συνεχίζουμε»

Η πρώτη νίκη της Εθνικής Γυναικών στο φετινό Ευρωμπάσκετ συνδυάστηκε με μια εξαιρετική εμφάνιση κόντρα Λετονία. Η διεθνής γκαρντ, μίλησε μετά τη νίκη της γαλανόλευκης, τονίζοντας πως η προσοχή όλων είναι στραμμένη στο παιχνίδι κόντρα στην Ισπανία. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε η διεθνής γκαρντ:

«Παίξαμε με ψυχή έχοντας ξεχάσει τι έγινε στο παιχνίδι της πρεμιέρας. Θέλαμε να δώσουμε την απάντησή μας. Το είχαμε πάρει πολύ προσωπικά διότι το αποτέλεσμα με το Μαυροβούνιο δεν ήταν αυτό που μας αντιπροσώπευε. Συνεχίζουμε με μεγάλη όρεξη. Αυτή είναι η Εθνική Γυναικών που θέλουμε να βλέπουμε. Έτσι πρέπει να παίζουμε πάντα, η μία για την άλλη και όταν γίνονται λάθη να ξέρουμε να αντιδράμε. Να μην πέφτουμε και να συνεχίζουμε…».

Οι πανηγυρισμοί για όλη την ομάδα, αλλά και για την 25χρονη γκαρντ μετά τη νίκη επί της Λετονίας κράτησαν μόνο λίγα λεπτά με το μυαλό όλων να βρίσκεται πλέον στον αυριανό αγώνα με την Ισπανία… «Οι πανηγυρισμοί έχουν πια τελειώσει. Η προσοχή και το μυαλό μας βρίσκεται στον μεγάλο αγώνα της Κυριακής με την Ισπανία. Πρέπει να κάνουμε ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια γιατί η δουλειά δεν έχει τελειώσει ακόμη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ