Τσαϊρέλης: «Να έχουμε την εικόνα που θέλουμε»

Η εμπειρία του Μιχάλη Τσαϊρέλη είναι αυτή που οδηγεί τον ΠΑΟΚ και σε αυτήν την διοργάνωση, γνωρίζοντας πως μια σειρά νοκ άουτ αγώνων είναι απρόβλεπτη.

Αυτό που περιμένει είναι ο “Δικέφαλος του Βορρά” να δείξει στο Ηράκλειο το πρόσωπο που θέλει και για το οποίο προσπαθεί και δουλεύει όλη τη σεζόν.

-Πιστεύεις ότι το Final 8 μετά και την περσινή πρώτη εμπειρία είναι ένας θεσμός που βοηθά το μπάσκετ;

«Είναι σίγουρα μία διοργάνωση με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Συμμετέχουν οι καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, ομάδες με ιστορία και μεγάλη παράδοση στο μπάσκετ και σε αυτό συμπεριλαμβάνω και τον Πανιώνιο, που έρχεται από χαμηλότερη κατηγορία, αλλά φάνηκε και από πέρσι, ότι ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος. Νομίζω ότι υπάρχουν οι προοπτικές για να εξελιχθεί σε μία πολύ σημαντική και πολύ όμορφη διοργάνωση».

-Ποια είναι τα σημεία στα οποία πρέπει να δώσετε προσοχή, ώστε να προχωρήσετε στους ημιτελικούς της διοργάνωσης;

«Είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων που πρέπει να γίνουν για να επικρατήσει μία ομάδα μέσα στο γήπεδο. Πολύ περισσότερο σε αυτά τα παιχνίδια που είναι ιδιαίτερα. Εμείς πρέπει να δείξουμε το καλό πρόσωπο που είχαμε σε μεγάλο σημείο της σεζόν και σίγουρα όχι όπως ήμασταν στα περισσότερα παιχνίδια με το ξεκίνημα του 2024. Πάνω σε αυτό δουλέψαμε και δουλεύουμε, για να βρεθούμε στο επίπεδο που θέλουμε, να δείξουμε ποια είναι η πραγματική μας εικόνα κι αν το πετύχουμε αυτό, τότε μπορούμε να είμαστε εμείς αυτοί που θα προκριθούν στα ημιτελικά».

-Ποιος είναι ο στόχος σας ομάδας σας στο Final 8;

«Θέλουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ. Να έχουμε την εικόνα που θέλουμε και μπορούμε να παρουσιάσουμε και έτσι θα πάρουμε το καλύτερο που μας αναλογεί από την παρουσία μας στη διοργάνωση».

-Πόσο σημαντικό πιστεύεις ότι είναι το γεγονός ότι διοργανώνεται φέτος παράλληλα με το Final 8 του Κυπέλλου Ανδρών και ο τελικός του Κυπέλλου Γυναικών;

«Είναι μία ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία και μία όμορφη συγκυρία. Ελπίζω να έχει και τα αποτελέσματα στα οποία προσδοκούν οι διοργανωτές».//Λ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ