Τριαντάφυλλος: «Πρέπει να ματσάρουμε αυτή τη σκληράδα των Νεοζηλανδών»

 

Ο ένας εκ των άμεσων συνεργατών του Δημήτρη Ιτούδη μίλησε για τον επερχόμενο “τελικό” με τη χώρα από την Ωκεανία αύριο (30/08, 15:40, ΕΡΤ1) και τόνισε πως η “γαλανόλευκη” πρέπει να αντιμετωπίσει το… physicall game της αντίπαλης ομάδας.

Η “Επίσημη Αγαπημένη” προετοιμάζεται για την αυριανή (30/08, 15:40, ΕΡΤ1) αναμέτρηση με τη Νέα Ζηλανδία με… φόντο την πρόκρισή της στη φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Ο Στέφανος Τριαντάφυλλος ανέλυσε το “προφίλ” της επερχόμενης αντιπάλου της “γαλανόλευκης”, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο σκληρό αγωνιστικά παιχνίδι που χρησιμοποιούν, ενώ τόνισε πως ο Θανάσης Αντετοκούνμπο επιθυμεί να αγωνιστεί, ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από τις αυριανές εξετάσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στέφανος Τριαντάφυλλος:

«Το τρίποντο είναι ένα κομμάτι του παιχνιδιού, αλλά όχι το μοναδικό πρόβλημα. Εμείς πρώτα πρέπει να ασχοληθούμε με το πόσο physical είναι, παίζουν πολύ δυνατά, κάποιες φορές και αντιαθλητικά. Πρέπει να ματσάρουμε αυτή τη σκληράδα και αυτό πιστεύω πως θα μας δώσει το αποτέλεσμα.

Πιστεύουμε πως είμαστε έτοιμοι, είναι ένα κομμάτι στο οποίο έχουμε επενδύσει από την πρώτη μέρα. Έχουμε τέτοιους παίκτες και επειδή το ματς είναι ειδικών συνθηκών, ένας τελικός, όλοι θα δώσουν αυτό το έξτρα που απαιτείται.

Πάντα υπάρχουν σημεία αναφοράς στις ομάδες, εμείς μπορούμε να ξεχωρίσουμε και τον Ντιλέινι στη θέση ‘4’ και τους περιφερειακούς, που είναι πολύ επιθετικοί, όπως και ο Λιάφα που είναι πολύ καλός σουτέρ. Δεν έχει καμία σχέση το χθεσινό παιχνίδι με αυτό.

Εμείς ήρθαμε εδώ να δώσουμε τελικούς, το παιχνίδι με τις ΗΠΑ δεν ήταν τέτοιο. Δεν ασχοληθήκαμε καθόλου με τις ΗΠΑ, ασχολούμαστε μόνο με τη Νέα Ζηλανδία. Ο Θανάσης θα επανεξεταστεί αύριο, δεν έχουμε ξεκάθαρη εικόνα. Είναι δεδομένη η επιθυμία του να αγωνιστεί αλλά ακόμη δεν ξέρουμε».//Γ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ