Τουτζιαράκης : «Θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε»

Ο έμπειρος σέντερ της Ελευθερούπολης, μίλησε για τους στόχους της ομάδας του τη φετινή σεζόν, τη στήριξη που έχει από τον κόσμο αλλά και τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Α.Σ Παπάγου. 

Αναλυτικά όσα είπε στο ΕΟK WEB Radio: 

Για τη νίκη απέναντι στον Α.Σ. Παπάγου: «Είχαμε στο νου μας ότι θα έλειπε και ο Διονύσης ο Σκουλίδας λόγω του τραυματισμού του στο Κύπελλο και ήρθε και ένας ακόμη τραυματισμός στο παιχνίδι, αυτός του Χρήστου του Ξύδη. Ο Παπάγος είναι μια πολύ δύσκολη, πολύ έμπειρη ομάδα, με παιδιά που είναι χρόνια μαζί και είναι η έννοια της ομάδας. Ήταν πολύ σημαντική η νίκη που πετύχαμε και πολύ δύσκολη».

Για το φετινό στόχο της Ελευθερούπολης: «Καταρχήν κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν κρύβουμε ότι θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε, αλλά φέτος είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Γι’ αυτό κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και όπου μάς βγάλει ύστερα».

Για τη στήριξη του κόσμου: «Από πέρυσι που είμαι εγώ υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός στην ομάδα, το γήπεδο είναι γεμάτο σε κάθε παιχνίδι, ο κόσμος έχει στηρίξει όλη αυτήν την προσπάθεια που κάνουμε και ελπίζω να οδηγήσει όπου θέλουμε να οδηγήσει. Δε λέμε μεγάλα λόγια. Βασικός μας στόχος είναι να μπούμε στα play-offs και από ‘κει και πέρα όλα γίνονται».

Για το αν η όλη πορεία της Ελευθερούπολης προσελκύει νέα παιδιά: «Η ομάδα έχει πολλά παιδιά στις ακαδημίες της. Σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι έχουμε μια κερκίδα που είναι γεμάτη από παιδιά και όπου και να περπατήσεις στο δρόμο της Ελευθερούπολης έρχονται παιδάκια να σου μιλήσουν, σε ξέρουν με τ’ όνομά σου, μιλούν για το παιχνίδι, την ομάδα και ακόμη και συμβουλές ζητούν».

Για το αν σκέφτεται την προπονητική και αν λειτουργεί ως “προπονητής” μέσα στο παρκέ: «Προσπαθώ να δίνω συμβουλές όσο μπορώ σε κάποιους με την εμπειρία μου, αλλά εντός παρκέ έχουμε και τους playmaker να καθοδηγούν. Προσπαθώ εγώ μόνο βάση της εμπειρίας μου να δώσω 2-3 συμβουλές όπου χρειάζεται, τίποτα παραπάνω. Όσον αφορά την προπονητική, έχω τελειώσει και έχω πάρει το δίπλωμα του προπονητή. Δεν έχω κρύψει ότι το μπάσκετ είναι η αγάπη μου, απ’ αυτό βιοπορίζομαι, μ’ αυτό ζω την οικογένειά μου. Αυτό μ’ αρέσει να κάνω και είμαι πολύ χαρούμενος που ακόμα αντέχει το σώμα μου, είμαι υγιείς και παίζω μπάσκετ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ