Τουρνουά με… άρωμα Elite League στο “Κροίσος Πέρσης”

 

Ο Μίλωνας διοργανώνει για μια ακόμη σεζόν το τουρνουά που έχει θεσπίσει στη μνήμη του Αχιλλέα Μέντζου στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Σμύρνης. 

Με τέσσερις πολύ… δυνατές ομάδες από το πρωτάθλημα της Elite League φέτος, θα πραγματοποιηθεί το 5ο τουρνουά “Αχιλλέας Μέντζος”. Όπως ανακοίνωσε επίσημα ο Μίλωνας, το τουρνουά θα διοργανωθεί στις 22 και στις 23 Σεπτεμβρίου.

Οι ομάδες που θα λάβουν μέρος σε αυτό, εκτός του γηπεδούχου Μίλωνα, θα είναι ο Πανιώνιος, ο οποίος επίσης θα χρησιμοποιήσει φέτος ως έδρα το “Κροίσος Πέρσης”, η Μεγαρίδα, αλλά και ο Ερμής Σχηματαρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μίλωνα:

«Ο ΑΟΝΣ Μίλων διαχρονικά τιμά και σέβεται την ιστορία του και τους ανθρώπους του.

Σε αυτή την κατεύθυνση ο Μίλωνας διοργανώνει το 5ο Τουρνουά Μπάσκετ “Αχιλλέας Μέντζος”, στη μνήμη του αθλητή και φίλου Αχιλλέα Μέντζου στις 22 & 23 Σεπτεμβρίου.

Ο Αχιλλέας Μέντζος αγωνίστηκε για δύο δεκαετίες στον Μίλωνα και είναι ένα από τα σπουδαιότερα πρόσωπα του συλλόγου. Είναι αξιοσημείωτο πως έγινε μέλος και της Εθνικής Ομάδας, ως παίκτης που αγωνιζόταν στη Β’ Εθνική. Αγωνίστηκε και στον Πανιώνιο όπου ολοκλήρωσε την καριέρα του, τη σεζόν 1985-86.

Επίσης διετέλεσε προπονητής του Μίλωνα ενώ βρέθηκε ως προπονητής και σε Περιστέρι, Εθνικό, Πρωτέα και Κρόνο. Ο Αχιλλέας Μέντζος πάνω απ όλα ήταν φίλος και ένας δικός μας άνθρωπος πού χάραξε ανεξίτηλα το όνομα του στην ιστορία του Μίλωνα και δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ».//Γ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ