Τόμπι: «Δεν καταφέραμε να ματσάρουμε την αθλητικότητα του Καναδά»

Ο νατουραλιζέ μπασκετμπολίστας της εθνικής Σλοβενίας μίλησε για την αναμέτρηση ανάμεσα στην ομάδα του και σε αυτή του Καναδά, αναφερόμενος στον τύπο παιχνιδιού των αντιπάλων και στα λάθη του συνόλου που αντιπροσωπεύει.

Ο Καναδάς επικράτησε της Σλοβενίας, σε ένα μας που έδινε το τελευταίο εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023. Ωστόσο, η ομάδα από τα Βαλκάνια δεν κατάφερε να επιβληθεί αυτής της Βόρειας Αμερικής και ο Μάικ Τόμπι, ο νατουραλιζέ αθλητής της Σλοβενίας, προχώρησε σε δηλώσεις σχετικά με το ματς.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

«Ήταν ένα πολύ physical παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να παίξουμε με σκληράδα, αλλά δεν καταφέραμε να ματσάρουμε την αθλητικότητα τους. Δεν ξέρω. Δεν ήταν από τα αγαπημένα μας παιχνίδια. Θα μείνει ως κακή ανάμνηση. Ταυτόχρονα όμως νομίζω πως θα μάθουμε από αυτό. Δεν ξέρω. Δεν είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος με αυτό το ματς.

Μπαίνοντας στο παιχνίδι, ξέραμε ότι θα παίξουν έτσι. Δεν είναι κακό. Είναι ένα παιχνίδι για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν μας ενοχλεί το physicality, αλλά έμοιαζε σαν να μην μας άφηναν να παίξουμε με την ίδια σκληράδα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ