Το τεχνικό επιτελείο της Καρδίτσας (ΦΩΤΟ)

 

Οι νεοφώτιστοι, ανακοίνωσαν το τεχνικό επιτελείο που θα βρεθεί δίπλα στον Βαγγέλη Αγγέλου, στην πρώτη χρονιά των Θεσσαλών στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού μπάσκετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η στελέχωση του τεχνικού επιτελείου της ομάδας

Ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ανακοινώνει τη στελέχωση του προπονητικού επιτελείου της αντρικής ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Τέσσερις προπονητές θα είναι οι άμεσοι συνεργάτες του head coach Βαγγέλη Αγγέλου, στα θέματα μπάσκετ αλλά και φυσικής κατάστασης.
Ο λόγος για τους προπονητές μπάσκετ Κώστα Σερίφη, Γιάννη Μίσσα, Γιάννη Γαπκιάδη, ενώ υπεύθυνος φυσικής κατάστασης θα είναι ο γυμναστής Γιώργος Παπούλιας.

Ο Καρδιτσιώτης Κώστας Σερίφης, είναι πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα την καλαθοσφαίριση και διαθέτει μακρόχρονη παρουσία στο μπάσκετ της περιοχής, τόσο ως αθλητής και έπειτα ως προπονητής, έχοντας καταγράψει σημαντικές επιτυχίες με τους συλλόγους της περιοχής μας. Από τα μέσα της αγωνιστικής περιόδου 2020-21 μέχρι σήμερα, συνεχίζει στο τεχνικό τιμ του Συλλόγου, έχοντας συμβάλει κι αυτός στην περυσινή άνοδο από την Α2 Εθνική στη Basketleague.

Ο Καρδιτσιώτης Γιάννης Μίσσας, είναι διπλωματούχος προπονητής μπάσκετ και έχει με τη σειρά του διατελέσει αθλητής σε ομάδες της Καρδίτσας και μετέπειτα προπονητής. Την αγωνιστική περίοδο 2018-19 εντάχθηκε στο τεχνικό επιτελείο του ΑΣΚ στην Α2, στο οποίο παρέμεινε ως assistant coach ως και τον Ιανουάριο του 2021. Στη συνέχεια βρέθηκε στο τεχνικό τιμ της ΚΑΕ Λάρισα, στην οποία και εργάστηκε μέχρι τον περασμένο Ιούνιο, με μεγαλύτερη επιτυχία, την κατάκτηση της 4ης θέσης στην τελική κατάταξη. Ο Γιάννης επιστρέφει πλέον στο μπάσκετ της Καρδίτσας με ακόμη περισσότερη γνώση και εμπειρία στην Καρδίτσα.

Ο Γιάννης Γαπκιάδης είναι πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής και διπλωματούχος προπονητής μπάσκετ, ενώ έχει υπάρξει αθλητής με μεγάλη εμπειρία στις εθνικές κατηγορίες. Από το 2017 μέχρι και την αγωνιστική περίοδο που μας πέρασε, εργάστηκε στον Παναθηναϊκό ως προπονητής ακαδημιών με σπουδαίες επιτυχίες στα τμήματα Παίδων κι Εφήβων, αλλά και ως συνεργάτης της ανδρικής ομάδας. Ο 38χρονος προπονητής καθοδήγησε την ομάδα του Παναθηναϊκού (U-18) την περασμένη σεζόν στο τουρνουά «Rising Stars» που θεσμοθέτησε προσφάτως η ΕΟΚ και από το καλοκαίρι εντάχθηκε στο δυναμικό της αντρικής μας ομάδας.

Προπονητής φυσικής κατάστασης αναλαμβάνει ο Γιώργος Παπούλιας, ο οποίος έχει την ευθύνη για την ενδυνάμωση και την εκγύμναση των αθλητών μας. Ο 27χρονος προπονητής, είναι πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στη φυσική κατάσταση και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην εργοφυσιολογία. Από το 2016 μέχρι σήμερα έχει εργαστεί στην αθλητική βελτίωση και φυσική κατάσταση σε ομάδες μπάσκετ όπως ο Παπάγου, ο Πανιώνιος, το Περιστέρι, ο Οίακας Ναυπλίου και ο Πρωτέας Βούλας.

Ευχόμαστε σε όλο την προπονητική μας ομάδα, υγεία, δύναμη και επιτυχίες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ