Καρέ αναμνήσεων για τον “Ξανθό”

Οι Παναγιώτης Γιαννάκης, Παναγιώτης Φασούλας, Δημήτρης Ιτούδης και Μίλαν Τόμιτς, θυμούνται και εξιστορούν διάφορα γεγονότα που είχαν να κάνουν με την συνεργασία τους με τον Γιάννη Ιωαννίδη. 

Ο “Ξανθός” δεν είναι πια κοντά μας και η συναισθηματική ζημιά που αφήνει πίσω του είναι… ανυπολόγιστη. Παναγιώτης Γιαννάκης, Παναγιώτης Φασούλας, Δημήτρης Ιτούδης και Μίλαν Τόμιτς εξέφρασαν και εκείνοι την θλίψη τους για τον χαμό του Ιωαννίδη, λίγες ώρες μετά την γνωστοποίηση της δυσάρεστης είδησης.

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Γιαννάκη:

«Είναι πολύ δύσκολη στιγμή να αποχαιρετάς ανθρώπους, με τους οποίους έχεις ζήσει μερικά από τα πιο όμορφα χρόνια της ζωής σου. Ήταν εκείνος που εισηγήθηκε τη μεταγραφή μου στον Άρη, πίστεψε σε μένα και όλοι μαζί δημιουργήσαμε κάτι που έμεινε στην ιστορία γιατί άλλαξε τα δεδομένα της εποχής στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης υπήρξε ένας ξεχωριστός άνθρωπος και προπονητής, που έγραψε τη δική του ιστορία στο μπάσκετ. Παθιασμένος με το παιχνίδι, ασυμβίβαστος με την ήττα, άφησε το δικό του στίγμα και συνέβαλε τα μέγιστα στην εκτόξευση της δημοτικότητας του μπάσκετ.

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και ειδικά στη σύζυγό του, τη Γιούλα, και την κόρη τους. Coach, ευχαριστούμε για όλα. Καλό σου ταξίδι. Να είσαι καλά εκεί που πας».

Η ανάρτηση του Παναγιώτη Φασούλα:

Το story στην πλατφόρμα του Instagram του Δημήτρη Ιτούδη:

Καρέ αναμνήσεων για τον “Ξανθό”
Το story στην πλατφόρμα του Instagram, από τον προσωπικό λογαριασμό του Δημήτρη Ιτούδη, ο οποίος θέλησε να εκφράσει την λύπη του για τον θάνατο του Γιάννη Ιωαννίδη. (Instagram: @dimitris_itoudis)

Η ανάρτηση στο Twitter από τον Μίλαν Τόμιτς:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ